Travel Details

Fabulous Things

Alkuvuodesta hankin alennusmyynnistä uuden Burberryn lompakon. Siitä voit lukea lisää tästä New In -jutusta. Muutaman kuukauden käytön jälkeen voin todeta, että tämä lompakko on aivan mahtava. Nyt esittelenkin sen teille hieman tarkemmin. Lompakko toimii erittäin hyvin matkustaessa, sillä lompakkoon saa hyvin säilöön mm. maihinnousukortit ja kuitit isoon taskuun. Kynä on myös hyvä olla aina matkassa ja sille löytyykin oma paikkansa lompakon keskeltä.

Korttipaikkoja lompakossa on runsaasti, yhteensä 17 kpl. Näiden lisäksi lompakossa on iso seteleille tarkoitettu väli sekä vetoketjullinen kolikkotasku.

Koska lompakko on varsin kookas, kulkee lompakossa mukana myös erillinen korttikotelo. Korttikotelo on käytössä esim. illallisilla, johon ei tarvitse koko arsenaalia mukaan. Jos kiinnostui lompakosta löydät sen tästä ja korttikotelon tästä. Muista matkavarusteista voit lukea esim. tästä Travel Details -jutussa.

 

Kommentit

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.blogspot.fi/

Hyvästä lompakosta kannattaa maksaa, tämän olen todennut monta kertaa!

Itselläni on 10 vuotta vanha Furlan lompakko ja se on vieläkin kuin uusi.

Mieheni oli aikaisemmin lompakkojen tuhoaja, 40 € Erikssonin nahkaiset lompakot hajosit 3-4 kk välein. Aloin jo sanomaan, että nyt alkaa käydä aika kalliiksi tuo lompakoiden osto. Niinpä mies käveli Vuittonille ja osti lompakon. Se on ollut nyt kolme vuotta käytössä ja tulevia vuosia on varmasti monia edessä. Jostain tuntuu kamalalta maksaa lompakosta 400 €, mutta tulee ne halvatkin lompakot jatkuvasti ostettuna kalliiksi. ;)

Fabulous
Fabulous Things

Hei JonnaH!

Tämä lompakko on kyllä mallillaan klassikko ja uskon sen palvelevan minua monta vuotta! Vielä kun sain sen -50% alennuksella ja Burberryn omilla sivuilla se on vieläkin normaalihintainen. Joten voin sanoa, että tämä oli varsinainen löytö :)! Laatuun kannattaa aina panostaa

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.