Wardrobe Treasures

Fabulous Things

Nämä Guccin valkoiset loaferit ovat löytö alennusmyynnistä muutama vuosi sitten Kööpenhaminasta. Ne ovat pysyneet hyvässä kunnossa, sillä niiden käyttö rajoittuu ainoastaan kesäaikaan. Nahkaisen pohjan takia, niitä tulee hieman varoa kastumiselta. Nahka on hieman tummentunut kuolain-koristeiden kohdalta. Onko teillä jotain hyviä vinkkejä millä nämä tummentumat saa puhdistettu nahasta?

Toisen kenkäaarteen löydät tästä Wardrobe Treasures -jutusta.

 

 

Kommentit

LadyBlue (Ei varmistettu) http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/

Kauniit loaferit! Oston toukokuussa Coachin laukun ja sen kanssa nahanpuhdistusaineen, joten luulisin, että laukku/kenkäliikkeissä on nahalle tarkoitettua puhdistusainetta. Ainakin tällaisen löysin http://www.siivouspilvi.fi/712480 eikä hintakaan ole paha :)

Fabulous
Fabulous Things

Hei,

Kiitos! En usko, että tavalliset nahanpuhdistusaineet poista näitä tummia jälkiä. Pitää kumminkin kokeilla! Ajattelin että ehkä voisin kokeilla taikasientä, sillä yleensä saa kaikki tahrat pois. Ei kylläkään ole paras vaihtoehto nahalle...

moikka! ihanat loaferit, itsellä valkoiset nahkaiset kengät puhdistuvat Marseillesaippualla. (niin kutsuttu kissasaippua)

esim.

http://www.puhdaskoti.fi/tuotesivu?id=1681360&group=9,5&order=

Fabulous
Fabulous Things

Hei flygrl!

Kiitos! Tuo olikin hyvä vinkki, en muistanut tuon saippuan olemassaoloa. Sillä varmasti tahrat lähtevät.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.