Weekend Style

Fabulous Things

Suuntasimme viikonloppuna aamiaiselle Radisson Blu Plaza hotelliin. Halusimme viikonloppuun rentoutumista ja ripauksen ylellisyyttä. Hotelliaamiainen olikin todella oivallinen valinta aloittaa viikonlopun vietto. Radisson Plaza tarjosikin todella näyttävät puitteet aamiaiselle. Aamiainen nimittäin tarjoillaan hotellin Kitzens ravintolan kauniissa pääsalissa. Hotellin sivuilla on myös virtuaaliesittely ravintolasta, johon pääset tutustumaan tästä. Pääsalissa on kauniita ja näyttäviä yksityiskohtia kuten pääsalia rajaavat isot pylväät, holvikaaret ja korkealle ulottuva valokatto.

Aamiaisvalikoimassa ei sinäänsä ole mitään hirveän erikoista, mutta tarjolla on laaja valikoima perusaamiaistarvikkeita. Näillä antimilla saa kyllä itsensä varmasti kylläiseksi ja tyytyväiseksi. 

Ravintolassa on paljon mielenkiintoisia yksityiskohtia ja sisustusratkaisuja. Perinteisten sisustuselementtejen lisäksi tilasta löytyy myös moderneja yksityiskohtia, kuten katossa olevat lasivitriinit. Lasivitriineihin on sijoitettu erilaisia esineitä sahasta korkokenkiin.

Ja maukas lopetus aamiaiselle...

Hotellissa on myös näyttävä Bar 7 Blings, jossa en ole vieraillutkaan ennen. Baarista on myös saatavilla virtuaaliesittely, johon pääset suoraan tästä. Tänne on kyllä pakko päästä joskus drinkille.

 

Kommentit

Mikko_ (Ei varmistettu) http://www.olivialehti.fi/private-blend/

Wau, upea tila tosiaankin – tuonne pitää mennä, kiitos taas vinkistä!

Fabulous
Fabulous Things

Hei Mikko!

Ole hyvä! Tämä on hyvä vaihtoehto brunsseille, jos jaksaa lähteä liikkeelle viikonloppuna aikaisin. Aamiainen on tarjolla lauantaina klo. 11 asti. Suosittelen pistäytymään! Tuonne baarin puolelle on kyllä mentävä joku ilta drinkille.

Kommentoi