Weekend Style

DSC_8063.JPG

Viikonloppuna jatkoimme Pariisin loman suunnittelua. Virittäydyimme tunnelmaan nauttimalla ranskalaisia juustoja ja viiniä. Päätimme tutustua myös Helena Petäistön kirjoittamaan matkakirjaan. Lainasimme myös kasapäin erilaisia matkaoppaita kirjastosta, joiden parissa kului perjantai-ilta rattoisasti.

DSC_8093.JPG

DSC_8066.JPG

DSC_8073.JPG

Takanreunuksen päälle tunnelmaa luomaan sijoitin kynttilöitä Sia Homen harmaisiin kristallisiin kynttilänjalkoihin. Harmaaseen pyöreään maljakkoon sijoitin kimpun valkoisia ruusuja. Näissä tunnelmissa oli mukava aloittaa viikonlopun viettäminen.

DSC_8089.JPG

DSC_8081.JPG

DSC_8092.JPG

Koira oli hyvin tietoinen rahin päällä olevasta tarjoilusta ja pöyri ahkerasti rahin ympärillä.

 

Kommentit (5)
 1. Sisustelija
  21.3.2014, 09:55

  Sinulla on todella tyylikäs blogi ja hyvä sisustajan silmä. Herää tunne, että asuuko taloudessasi yhtään naisväkeä? Sisustuksesta ”paistaa” maskuliinisuus aika hyvin.

  1. Hei Sisustelija!

   Kiitokset kohteliaisuuksista! Oikeassa olet, koko sisustus on miehen kädenjälkeä.

 2. Tiedän tunteen! Meilläkin jäi syksyllä monta kohdetta näkemättä – mm. Versaillesiin haluaisin ehdottomasti joskus, mutta se olisi vienyt matka-ajastamme kokonaisen päivän joten se jää seuraavaan kertaan. Onneksi Pariisi on lähellä ja sinne on helppo matkustaa uudestaan, niin ei ole pakko nähdä kaikkea kerralla. Ihanaa on myös vaan istuskella rauhassa kahviloissa tai kävellä puistossa, katsella maisemia ja ihmisiä ja nauttia pariisilaisesta tunnelmasta!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *