Weekend style

DSC_8874.JPG

Viikko sitten vietettiin ystäväni 30. syntymäpäiviä. Ystäväni järjesti herkullisen sunnuntaibrunssin, jonka ruokalistalla oli kasari-herkkuja. Brunssilla oli tarjolla voileipäkakkuja, suolaisia tuulihattuja, coctailtikkuja, täytekakkuja, suklaapalleroita ja tietenkin mokkapaloja. Voileipäkakut ovat minusta kyllä aliarvostettu herkku! Niitä tulisi kyllä olla tarjolla useamminkin, sillä niin herkullisia ne kyllä olivat. Tällainen brunssi oli kyllä kivaa vaihtelua antipastoille ja salaateille.

DSC_8881.JPG

DSC_8879.JPG

DSC_8877.JPG

Brunssipöydästä löytyi tietenkin myös Marie ja Carneval keksejä. Kakutkin mukailivat kasariteemaa, sillä tarjolla oli parinteinen hedelmä- ja kinuskikakku.

DSC_8883.JPG

DSC_8869.JPG

 

Kommentit (4)
  1. Vitsit, herkuista tuli ihan oma lapsuus mieleen. ❤️

    1. Hei JonnaH!

      Herkullista kyllä! Nämä herkut kyllä toimii myös nykypäivänä 🙂

  2. Katsoin vain kuvia ja tuli nostalginen fiilis, sitten luin tekstin ja teemahan olikin 80-luku. Ihania herkkuja! ja jos 90-luku on nyt muodissa niin noi coktailtikut oli ainakin sitten trendikäs valinta 🙂 muistan kun pienenä tehtiin niitä kaikkiin synttäreihin 🙂

    1. Hei myview!

      Näistä tuli kyllä kivasti muistoja mieleen… synttärit, rippijuhlat jne. Synttärisankari oli vielä kaikki tehnyt itse. Herkullista!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *