Weekend Style

Fabulous Things

Viikon työrupeamasta voi itseään palkita hyvin ruusuilla ja kuohuviinillä! Olen aloittanut pari viikkoa sitten uudessa työssä, joten sen vuoksi blogi ei päivity enään päivittäin. Keskityn tällä hetkellä täysillä uuteen uraani, joten blogille ei valitettavasti löydy enään niin paljon aikaa kuin aikaisemmin. Blogi tulee kuitenkin edelleen olemaan tärkeä osa arkeani. Toivottavasti viihdytte edelleen siellä ruudun toisella puolella, hieman hitaammasta temmosta huolimatta!

Rahi / Riviera Maison

Tarjotin / Balmuir

Tuoksukynttilä / Diptyque

Kuohuviinilasi / Schott Zwiesel

 

Kommentit

Rock (Ei varmistettu)

Onnea uusiin haasteisiin!
Kiitos että kuitenkin jaksat vielä kirjoitella. Blogisi on ehdoton suosikkini koska: 1) Mahtavia kuvia, joissa bloggarin oma naama ei ole keskipisteenä, olet näyttänyt että asuja voi esitellä myös alternatiivisella tavalla. 2) Pystyt tekemään pienistäkin asioista ison luksuksen esim. ihanat aamiaiskattaukset tai juhlapäiväkoristelut 3) Shoppailusi ovat laadukkaita sekä noudattavat hyvää makua ja tyyliä johon voi samaistua. 5) Matkakohde esittelyt ovat aiheuttaneet vakavaa, mutta positiivista matkakuumetta 4) Vinkkisi ovat olleet todella hyviä. Kiitoksia!

Fabulous
Fabulous Things

Hei Rock!

Lämmin kiitos ihanasta kommentistasi! Todella mukava kuulla, että ole löytänyt mielenkiintoista luettavaa blogistani :). Tästä sain lisää intoa jatkaa blogini kirjoittamista. 

Susanna Koo (Ei varmistettu)

Hei,
onnittelut uudesta työpaikasta! Ja olen samaa mieltä monilta osin edellisen kirjoittajan kanssa,
blogisi postaukset ovat odotettuja ja kuvat kauniita:) Ja nii-in upea sisustus!

Fabulous
Fabulous Things

Hei Susanna Koo!

Lämmin kiitos! Toivottavasti minun ei tarvitse antaa teidän odottaa uusia juttuja liian monta päivää ;). Tulossa on lisää juttua makuuhuoneen sisustuksesta, hieman matkustamista ja ehkä vähän muotiakin.

Kommentoi