pitkä aika viimesest postauksesta :)

Nonnii..mistäs sitä aloittais!

Elikkäs on aika pitkä aika kun viimeks oon käyny postaa tänne. Täs välis on tapahtunut aika paljon kaikkea.

Olin tossa huhtikuun alussa SAKustars-kisoissa ja meni kyl ihan penkinalle koko juttu, mutta tärkeintä oli hauskanpito ja sitä ainaskin oli. Koulussa kaikki on muuten kunnossa. Pari tehtävää pitäis jaksaa tehä vielä. Alotan työssäoppimisen tiistaina ja jännittää aika paljon. Uusa paikka, uus aihe ja uudet ihmiset. Toivottavasti paikka vastaa odotuksia. Kerron tarkemmin asiastan, kun olen itekkin perillä siitä.

No nyt siis postailen töistä. Yövuorossa oon ja väsyttää aika paljon. En oo oikee muuta kerenny tehä ku olla koulussa ja töissä. Pääsiäinenkin meni töitä tehdessä ja lisää ois tulossa. Mutta on sille rahallekkin käyttöä.

Saatiin poikaystävän kanssa asunto ja ollaan muuttamassa vapun jälkeen. IHANAA!! En malta odottaaa…kaikkee ollaa hankittu ja paljon vielä puuttuu. Ihana päästä sisustamaan omaa kotia ja uusi elämänjakso voi alkaa. Ja voi vihdoin sanoo et on aikuinen.

TJ 12 päivää muuttoon ja TJ 25 koulupäivää ja sit valmistuu.

Käytiin ostamassa mulle valmistujais mekko ja se on ihan täydellinen…mikä parasta isi maksoi sen. Valmistujais julhia on alettu järkkää ja vieraita mietitty. Toivottavasti siitä tulis mun elämän yks ihanimmista hetkistä.

Toivotan kaikille hyvää yötä (vaikka olette luultavasti nukkumassa jo). Minä jatkan valvomista vielä hetken. Yritän kirjoitella nyt useammin. HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ KAIKILLE <3

<3:llä millamaria

suhteet oma-elama tyo opiskelu
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *