23.8.14: -1,1KG

Aamu punnitus ja kilo elopainosta pois. Aikataulussa mennään. Ottaen huomioon, että rakas ystäväni oli vierailemassa täällä viitenä päivänä ja liikunta sekä ruokailurytmit vähän kärsivät tuona aikana. MUTTA! Herkkulakko on pitänyt. Yhden kerran olen paikallisesta Punnitse&Säästä kaupasta ostanut leffaan jugurtti/valkosuklaa päälysteisiä asioita. Sipsejä en ole syönyt yhtään, joka on ehkä paras asia. Niistä tulee niin paljon nestettä elimistöön ja ne on minun akilleen kantapää. Olen nyt kahtena päivänä käynyt pyöräilemässä 10 kilometriä ja huomenna on taas tiedossa noin 20 kilometrin lenkki. Tänään välipäivä tai sitten jotain kivaa FitnessBlenderin parissa. Kahden viikon päästä alkaa sellainen veryttely ryhmä, hiukan Tai Chin tapainen laji. Odotan innolla, koska tunnit pidetään toisella puolella kaupunkia ja voisin sisällyttää tämän lenkin yhteyteen. 

Ystävän vierailu tuli toisaalta hyvään saumaan, koska viime viikolla pitkästä aikaa sain lieviä paniikki/itkukohtauksia työnhausta sekä elämästä yleensä. Hyvä seura piristää aina. Tämä viikko on ollut huomattavasti parempi. Ensi viikolla saan myös tietää, saisinko yhden siivoustyön itselleni. Työ ei ole todellakaan sitä, mihin olen kouluttautunut, mutta tällä hetkellä haluan vain elää normaalia elämää, säästää rahaa ja matkustaa sekä saada työkokemusta. Työ olisi sentään kokoaikainen. Alaa, mihin olen kouluttautunut, voi myös tehdä osa-aikatyönä pään ohella itsenäisesti. Vaikkakin joskus haluaisin tehdä sitä joskus ihan kokoaikaisenakin. 

Mielenpäälläni oli myös joku rage-aihe, josta halusin kirjoittaa, mutta se unohtui aamutohinoissa. Kirjoitan siitä sitten kun saan ajatuksiin jotain selkoa. Mutta näillä mennään! 

hyvinvointi terveys mieli liikunta
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *