Päivä 28: Kalorilaskuri jäähyllä

Tammikuu, ensimmäinen elämänmuutoskuukausi, on mennyt paljon paremmin kuin olis osannut kuvitella! Liikkuminen on ollut hauskaa, salaatit on maistunu superhyvältä ja farkut kiristävät vähemmän. Selvisin myös tammikuun kaikkein pelottavimmasta koettelemuksesta – syntymäpäiväjuhlista!

Oon jo muutaman kuukauden ajan suunnitellut kanssaeläjälle unohtumattomia synttärijuhlia, joihin liittyi niin ravintolasyömistä, tissuttelua kuin mättöruokaakin. Kyllä, söin ravintolaruokaa, peräti kahtena perättäisenä päivänä. Kyllä, join skumppaa ja samppanjaa ja punaviiniä, niitäkin kahtena eri päivänä. Kyllä, söin myös mättöruokaa – mutta arvatkaas miten paljon! Paljon vähemmän kuin olisin syönyt viime vuonna!

Synttärijuhlissa huomasin sen, että supermegayberöverinacholautasesta riittää yksi neljäsosa, loput voi jakaa muiden juhlijoiden kesken. Pitsaakin voi nauttia, kun sitäkin ottaa kohtuudella. Söin puolikkaan.

january.png

 

En ole kuitenkaan uskaltanut itseäni mittailla vielä, pistetään mittanauha laulamaan ja kiristymään perjantaina, jolloin edellisestä mittauksesta on kulunut 1,5 viikkoa. Silloin lähdenkin bileristeilylle, wish me luck…..

Ja ainiin! Oon käynyt myös frendien kanssa nauttimassa aamiaisia erinäisissä helsinkiläisissä aamiaisravintoloissa. Ja olen osannut valita fiksusti, jeijj 🙂 Croisantin voi aivan hyvin korvata kananmunanvalkuaisilla ja ruisleivän päällä maistuvat kurkku, paprika, jääsalaatti ja kalkkunaleike ihan yhtä hyviltä kuin kasa oivariinia ja suolakurkkua.

Juoksumatolla juokseminenkin sujuu paremmin kuin koskaan. Eilen juoksin jopa 11km/h, vitsit miten kova mimmi oon!

 

hyvinvointi terveys liikunta
Kommentit (1)
  1. No nii oot, kova mimmi siis 🙂 Hyvin oot pystyny pitään sosiaalisen elämän aktiivisena – se on just kaikkein vaikeinta kun koettaa uutta elämäntapaa. Palaillaan 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *