Hot Mama

20171029_134158.jpg

Viime postaukseni jälkeen elämässäni on tapahtunut paljon. Uusi työpaikka, muutto, perheen jakautuminen. Niistä sain hirveän hyviä tekosyitä: työpaineet, arjen muutokset, yksinäisyys. Valitsin aina jäädä sohvan pohjalle parantelemaan fiiliksiä. On mulla se salikaverikin, mutta ei kukaan kuitenkaan voi toisen puolesta päättää. Hyvin äkkiä olin siinä samassa pisteessä, ja ehkä jopa sen yli, kuin aikanaan aloittaessani tämän blogin kirjoittamisen.

Monta kertaa on ollut mielessä se, kuinka paljon motivaatiota liikkumiseen saa, kun kirjoittaa ja jakaa tunteita ja kokemuksia. Silti paluu tähän on tuntunut ylivoimaiselta. Aloin myös luoda itselleni kaikenlaisia turhia raameja. Että aina pitäisi olla tietynlaista sisältöä ja pitäisi tehdä videoita ja pitäisi sitä ja tätä. 

Eilen illalla se iski kuin salama. Oman poikani muodossa, tosin. Nyt on tehtävä jotain. Hänen lempeä huomautuksensa minun hyvin kasvatetusta ulkomuodostani sai minut palaaman salille ja luonnollisena lisänä kirjoittamaan. Nämä kaksi asiaa tekevät minut kuitenkin onnelliseksi ja saavat minut henkiseen tasapainoonkin silloin tällöin.

Motivaation lisäämiseksi selailin netistä uusia treeniohjelmia. Löysin kokeilemisen arvoiselta tuntuvan. http://gains.fi/hot-maman-treeniohjelma-rasvanpoltto/. Tämän aamuisen kokeilun jälkeen voin suositella lämpimästi. Kaikki tarvittava välineistö ensimmäiseen kierrokseen löytyy postauksen otsikkokuvasta. Kyseessä on intervallitreeni, jonka voi tehdä 3-6 kertaa viikossa. Tehtyäni päivän treenin, onnittelin itseäni siitä, etten kuollutkaan. 

Tällä kertaa aion unohtaa kilot tai sentit. En punnitse yhtäkään ruoka-ainetta. Aion pyrkiä puhdistamaan omaa ruokavaliota. Vähemmän lihaa, sokeria, vehnää. Tällä kertaa aion voida hyvin.

suhteet oma-elama terveys mieli
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *