Kurinpalautus

 

Viime viikko kului tiiviisti urheilun parissa. Kävin salilla ja kehonhuollossa. Tein tabata -treenin, joka ei kuulu suosikkeihini. Perjantain punnitus:

2015-09-21_09.17.49.jpg

 

Uusi kymmenluku. Muistaakseni kolmeen vuoteen en ole painanut näin vähän. Tästä lukemasta intoutuneena mittasin jopa vyötäröni. Siitä navan kohdalta, ilman, että vedän kumpua sisään. – 5 cm yhteensä tämän projektin aikana.

Viikonloppu kului leppoisasti. Perjantain treenin jälkeen laiskottelin vain. Syksy on siitä kiireistä aikaa, että televisiosta alkaa kaikenlaisia ohjelmia, jotka on tietenkin pakko nähdä. Sohva kutsuu yllättävän helposti. Ei sen väliä, ajattelin. Painoa oli karissut niin hyvin viikon aikana!

Lauantaina vein poikani perhejoogaan. Siellä riehuttiin ja sekoiltiin lasten tapaan, mutta sain kuitenkin mukavan hien päälle. Korvasin siis viikon ryhmäliikunnan tällä mukavalla pelleilyllä. Ei haittaa, voihan sitä välillä ottaa vähän iisimmin. Olin kuitenkin pudottanut jo 7 kg, ajattelin.

Sunnuntain sali jäi väliin, sillä SIIVOUSPÄIVÄ. Sehän on tehokasta hyötyliikuntaa, ajattelin. Ja olin kuitenkin jo alemmalla kymmenellä, lisäsin.

Maanantaiaamu:

2015-09-21_09.16.18.jpg

En edes muista onko tuo 4 vai 5.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *