Lasten polkupyörät – Laatua ja turvallisuutta

Lasten fillarit tulisi aina valita oikein, siten, että se on varmasti lapselle oikean kokoinen ja mieluisa. Polkupyörässä ei kannata pihtailla hinnassa, varsinkin kun kyseessä on pieni lapsi. Polkupyörä on kuitenkin aina suhteellisen nopea liikkumaväline ja äkillinen vika pyörän jarruissa, tai renkaissa on hengenvaarallinen, etenkin alamäessä. Polkupyörän ketjujen, renkaiden sekä jarrujen kuntoon tulisikin aina kiinnittää huomiota ostettaessa pyörää. Tietenkin pyörän on myös oltava lapselle sopiva ja liian epämieluisa polkupyörä jää nopeasti pyörätelineeseen.

Monista muista pyörämerkeistä poiketen, Puky polkupyörät ovat suunniteltu ainoastaan lapsille. Kaikki ominaisuudet on hiottu lapsia ajatellen. Pyörän painopiste, satula, tanko sekä jarrut sopivat täydellisesti pienen lapsen fysiikalle. Polkupyörän etuhaarukka, takahaarukka sekä runko ovat todella vankkaa tekoa ja renkaat sekä jarrut ovat todella pitävät. Kaikkiin pyörämalleihin voidaan tietenkin kiinnittää myös apupyörät, joilla pyöräilyn harjoittelu käy lapselta huomattavasti helpommin.

Puky pyörävalikoimamme kattaa yli kolme ja nelivuotiaille suunniteltuja pyöriä. Puky ZL-12 Alu polkupyörä on ehkäpä yleisin aloittelevan lapsen polkupyörä. Jos lapsi osaa jo pyöräillä, niin 16” ZLX 16 Alu polkupyörä voisi olla seuraava askel. Tässä pyörässä on todella kevyt runko, joten lapsi pystyy käsittelemään sitä helposti. Ensimmäiseksi vaihteelliseksi pyöräksi voimme suositella alumiinirunkoista ZLX 18-3 polkupyörää. Tässä pyörässä on laadukas 3-portainen Shimano Nexus vaihteisto. Pyörän mukana tulee myös tavarateline sekä lippu.

Kaikki myymämme lasten polkupyörät on varustettu heijastimilla, seisontajalalla sekä soittokellolla, joten periaatteessa pyöriin ei tarvitse ostaa mitään ylimääräistä. Pyörän runko on polttomaalattu ja tämä tarkoittaa sitä, että maalipinta kestää kovaakin kulutusta.

Yksipyöräinen on loistava lahjaidea

Puky yksipyöräinen on erinomainen lahjaidea lapselle. Mikäli lastasi kiinnostaa temppuilu ja tasapainoilu, niin yksipyöräisellä polkupyörällä ilahdutat lapsesi varmasti. Puky yksipyöräiset ovat laadukkaita sekä helppokäyttöisiä. Toki tällä pyörällä ottaa oman aikansa ennen kuin sen hallinnan oppii, mutta samalla lapsi kehittää itselleen uniikin taidon, jota harva osaa. Yksipyöräily on myös erittäin edullinen ja hauska harrastus ja pyörää voi käyttää myös sisätiloissa.

Kaikki yksipyöräiset ovat varustettu säädettävällä teleskooppisatulalla, joten pyörässä riittää säätövaraa myös lapsen kasvaessa isommaksi. Tällä hetkellä valikoimastamme löytyy kaksi pyörämallia. Puky ER 20 sekä Puky ER 16.

Puky ER 16 malli on tarkoitettu yli kuusi vuotiaille tai vähintään 120 cm pitkille lapsille. Puky ER 20 yksipyöräinen on puolestaan yli seitsemän vuotta täyttäneille tai 125 cm pitkille lapsille. Molemmissa malleissa on kuulalaakeroitu pyörä, tyylikkäät vaaleat ilmakumirenkaat sekä polttomaalattu runko. Pyörät täyttävät myös kaikki EU:n direktiivit ja niillä on luonnollisesti GS- ja CE-merkintä.

Tutustu valikoimaamme tänään ja tilaa yksipyöräiset lasten polkupyörät sekä muut pyöräilyyn liittyvät tarvikkeet suoraan verkkokaupastamme. Kaikilla tuotteillamme on ilmainen kahden viikon vaihto- ja palautusoikeus, joten jos lapsesi ei innostukaan pyöräilystä, niin voit lähettää tuotteen maksutta takaisin.

perhe vanhemmuus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *