Minä myös!

Nähtävästi yksi blogi ei riitä, vaan toistakin pitää naputella. Kuten S jo ensimmäisessä kirjoituksessaan sanoi: tämä tosiaan on ollut jo pidemmän aikaa hautomassa – kuten oli remonttipalstanikin.

Sairastelu on vienyt kaikki energiani ja aikani. Ikävä kyllä siis tyydyn vain toteamaan, että: Moi, kaikki! Kun katson jonkun elokuvan taas, kirjoitan siitä sitten tuoreeltaan. Jos olen petikunnossa vielä viikonloppuna, vietän luultavasti laatuaikaa elokuvamaailmassa. Ensimmäisenä katsottavien listalla on tänään postilaatikkoon ilmestynyt Ruotsalainen avioliitto.

image1.jpg

Rakastan tragikomedioita ja ikää kertyessä pohjoismaalaiset elokuvat ovat lämmittäneet sydäntä. Mikä minua vaivaa? Kaipa meidän suomalaisten ja ruotsalaisten välillä vallitsee yhteisymmärrys samanlaisesta synkästä huumorintajusta.

Ai, jotain elokuvamaustani? Katson kaikkea laidasta laitaan, mutta tällä hetkellä suurimman intohimoni kohteena ovat pohjoismaalaiset rikoselokuvat (Beck, Wallander, Huss, Falk), lällydraama romantiikalla höystettynä (nyt teattereissa: Morning Glory) ja ikisuosikkini ja lempilapseni kauhu. Viimeisin kun on samalla niin kamalaa, mutta niin ihanaa!

Triviaa: Viime vuoden syyskuussa pidin Facebookissa kirjaa katsomistani elokuvista ja tulin merkintöjeni perusteella siihen tulokseen, että katson kuukaudessa noin yhden elokuvan päivässä. Nämä elokuvat tosin jakautuvat niin, että jonain päivänä en katso yhtäkään, kun taas jonain suurkulutan vaikka kolme.

Muuten S: En ole vieläkään saanut potkittua itseäni teatteriin katsomaan prinsessahömppää. Harmi. Ehkä jo ensi viikon alussa? Luotan sinun makuusi Disney-elokuvissa, joten uskon pureskelevani myös Tangledin ihan ok:na viihteenä.

Kuva: PAN Vision Oy

kulttuuri leffat-ja-sarjat hopsoa
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *