Päivät vähenee…

Niin sitä alkaa vaan havahtumaan, että lähtö lähenee ja aika vauhdilla läheneeki 😀 Työpäiviä on jäljellä enää 3 ja sitten se olisi siinä. En ehkä ihan vielä tajua, että olen lopettamassa työpaikallani – vaan fiilis on enemmän että olen lähdössä kuukauden kesälomalle. Kesälomani tällä kertaa on hiiiiiukan pidempi…..

Olen saanut lähes tulkoon kaikki asiani hoidettua, vielä pitäisi ostaa vakuutus (kyllä äiti ostan sen vielä ennen kuin lähden, niin saat nukuttua yösi rauhassa <3) ja ilmoittaa maistraattiin muutosta ulkomaille. Se olisi sit aikalailla siinä.

Perjantaina juhlitaan työkavereitteni kanssa läksäreitäni after work merkeissä ja ensi viikon keskiviikkona olen kutsunut kaikki läheisimmät ystäväni/lapsuuden ystäväni luokseni <3 Tänään töissä halasin Nooraa ja tajuttiin molemmat, että nyt se oli sitten tässä – hän ei enää minua Mikonkadulla tule näkemään. Meinas kieltämättä itku päästä halatessa 🙂 Onneksi näemme vielä ennen kuin lähden! Tässä parin viikon aikana mieleeni on välillä tullut ”kuvitelma” kun hyvästelen äitini kentällä – ja olen sitten salilla, bussissa tai töissä silmiin tulee tipat tätä hetkeä ajatellessa. Äiti on minulle toodella tärkeä henkilö – enkä ole koskaan ollut näin kauan pois.

Onneksi olen vielä saanut nauttia näistä ihanista kesäilmoista täällä Suomessa. Täydellistä! Ollaan paljon grillailtu pihalla ja olen nauttinut tästä ihanasta vehreydestä – Suomen kesä <3 Vielä toiveena olisi saada uusia perunoita!

Kahden viikon päästä olenkin jo tähän aikaa toisessa kodissani  – nimittäin Balilla <3 

kulttuuri oma-elama matkat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *