10. Nyt pitää keskittyä.

Ensimmäinen viikko on takana. Masentaa ajatella, montako näitä on vielä edessä…Koko kaapin tyhjentäminen tuntuisi tällä hetkellä erittäin houkuttelevalta. Kuitenkaan se ei opettaisi minulle mitään, joten ei muuta kun leukaa rintaan ja pidetään mielessä, että puhutaan varsin ylellisestä ongelmasta. Shoppailu pyörii koko ajan mielessä. Keksin vallan ihania vaatteita, mitä ”minulla ei vielä ole”. Iso neule. Huppareita. Farkut. Kengät. Huhhuh.

Nyt pitäisi todella miettiä, mitä vaatteita aion säästää, ja millaisia vaatteita kaapista valitsen. Värien suhteen olen päättänyt valita pelkkiä mustia ja harmaita t-paitoja. Ja otan ensin kaikki perusmallit. Minulla on muutama uusi neule, jotka haluan pitää, muuten kaikki värikkäät voisi laittaa eteenpäin. Käytän harvoin värejä, joten miksi niitä pitäisi tuola kaapissa pantata. Shoppailuskaala pienenisi huomattavasti jos oppisin miettimään, mitä oikeasti tulen käyttämään. En kyllä edes ymmärrä miksi olen ostanut noin paljon värikkäitä vaatteita. Äitini sanoi pakatessaan, ettei ikinä kuvittelisi päälläni isoa osaa kaapissa olevista vaatteista. Olenko siis ostanut jotain, koska olen toivonut omaksuvani tietyn tyylin välittämättä siitä, että se ei edes oikeastaan sovi minulle?

Juhlamekkoja säilön varmasti kevääseen asti. Muuten laitan kaikki paitsi mustat hameet ja mekot kiertoon. Farkuista ja housuista on erittäin vähällä käytöllä n. puolet. En missään nimessä ehdi käyttää kaikkia noita hamosia yhden kesän aikana, joten niistä on päästävä eroon. Keväällä on taas iso lajittelu tiedossa kun pitää miettiä, minne mikäkin vaate viedään.

Ensi perjantaina lähden helsinkiin. Se tarkoittaa sitä, että minulta jää lauantai välistä tällä viikolla. Eli käyttövaatevarastoni kasvaa kuudella vaatekappaleella. Tiedän tarvitsevani ainakin seuraavat vaatteet:

  • Sukat
  • Meikit
  • Siitimpi työpaita
  • Siistimmät housut
  • Laukku
  • Toiset kengät?
  • Joku neuletakki?
  • Hanskat?

Koska helsingisssä on tarkoitus tehdä töitä vallan ihanassa tilaisuudessa rakkaan ystäväni Mariela Sarkiman Beauty Brunssilla, on vaatteiden oltava sen mukaiset, että sinne kehtaa mennä. Housut ja joku kiva paita on käytännöllinen ratkaisu.

Jos muuten olet helsingissä ja sinulla ei ole muita suunnitelmia, tule ihmeessä piipahtamaan. Nyt on nimittäin harvinainen tilaisuus saada pikakampaus & meikki, sekä ammattilaisen ottama kuva sinusta. 1384110_458271684291511_271343857_n.jpgPs. Nyt aion istua kaapin ovella ja miettiä päivän valintaa. Siitä lisää myöhemmin.

muoti paivan-tyyli meikki syvallista
Kommentit (1)
  1. Tuo Beauty Brunch kuulostaa todella hienolta! Harmi, että olen toisella puolella Suomea :p Tsemppiä vaatevalintoihin! 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *