18. Pyykkipäivä

Eilen löin kaikki tummat vaatteeni koneeseen. Tänään siis vietetään työpäivä hupparin, farkkujen ja kenkien voimalla. Nopea räpsäys päivän asusta. 🙂

1_15.jpg

 

Tänään valitsen pikkujoulut mielessä vaatteekseni sukkahousut. Saatte koko asusta kuvan sitten kun kokonaisuus on päällä. 🙂

 

Ensimmäinen lahjoitus on tehty. Muun muassa kaksi takkia, kaksi neuletakkia, housut, legginssit, sukkia, pipoja, kynsilakkoja ja fleece aluskerrasto lähti erään apua tarvitsevan mukaan. Tehkööt hän niillä niinkuin parhaaksi näkee. Hyvä mieli tuli ja tippa linssissä oli kummallakin, ihana olla avuksi.

muoti paivan-tyyli trendit ajattelin-tanaan
Kommentit (6)
 1. Ihanaa, että joku uskaltaa tehdä jotain näinkin repäisevää! Kuulin blogistasi eilen, ja nyt luettuani postauksiasi en voi muuta kuin samaistua.

  Itse tein vaatekaappiremontin hiljattain, en kyllä samalla mittakaavalla kuin sinä, mutta oli itselleni hyödyllinen. Siivosin kaapistani kolme jätesäkillistä vaatteita pois – kenkiä, laukkuja, takkeja, housuja, kaikkea sitä kertyy. Ja en viimeisen kolmen vuoden aikana ole koskaan sitä vaatemäärää miettinyt, vaikka kahdesti olen muuttanut sillä aikavälillä yksin, kaikki vaatteet ovat kulkeneet mukana. Iso osa vaatteista oli myös vanhemman sisareni ja äitini peruja, eihän niitä saanut pois antaa, kun on opiskelija ja raha tiukalla. Nyt otin itseäni niskasta kiinni ja heitin nekin menemään. Miksi säästän, jos tiedän etten aio pitää siskon kulunutta toppia, koskaan?

  Olen myös samaa mieltä kanssasi siitä, että halpaketjut tekevät vaatteiden hankinnasta liian helppoa, ja suitsuttaa ajatusta ”miksi vanha kun voit ostaa uuden” ajatusta. Nyt olen onneksi yrittänyt parhaani satsata laatuun, vaikka alennushaukkana oleminen on osa minua.

  Mitä tein vaatteille? Yksi säkki suoraan roskiin, kaksi lahjoitin UFF:lle ja lähelläni olleeseen nuorisokotiin. Nuorisokodissa tyttö ihastui kesämekkoihini ja suurin osa tytöistä löysivät jotain itselleen. En koskaan ole ollut näin onnellinen.

  1. Ihana kuulla, että sinäkin olit hoksannut nuorisokodin! Olen itse ajatellut myös mekkojen viemistä sellaiseen. 

   Kummasti nuo lahjaksi saadut tai joltakin perityt vaatteet ovat erittäin vaikeita pois heitettäviä. Vaikka niitä ei koskaan käyttäisi. Itsellänikin on jotain sellaisia vaatteita ja ne kyllä lähtee kiertoon ihan ehdottomasti!

 2. Itsellä ei onneksi ole niin valtavasti tilaa, että voisin hamstrata vaatetta kovinkaan paljon, mutta lahjoittamisesta tulee kyllä hyvä mieli! Hauska myös seurata valintojasi, itselläkin varmaan käyttöön pääsisivät juuri kaikki mukavuusvaatteet… herääkin kysymys miksi ikinä on hankkinut mitään, mikä ei ole mukavaa päällä…

  Piti vielä lisätä että sun kasvonpiirteet on kyllä todella kauniit, että hyvin pärjää ilman meikkiäkin 🙂

  1. Mehän asuttiin mieheni kanssa 35 neliön yksiössä yli vuosi vielä reilu vuosi sitten, joten tilaa on aina tullut keksittyä, se ei ole ollut itselle nähtävästi riittävä syy.

   Ja kyllä toisten auttaminen vaan on erittäin mukavaa. Suosittelen kaikille! 🙂

    Mulla on syntymälahjana yrittäjän tummat silmänaluset joten kyllä pieni freesaus ihan hyvää tekee. 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *