3.

img_1031_0.jpgKyllä, arvaukset osuivat oikeaan ja kolmas valintani on kengät. Pakko päästä ulos välillä! Vagabondin nahkaiset buutsit ovat olleet kaksi vuotta kesää talvea kovassa käytössä. Ne on ehdottomasti lemppari kenkäni tällä hetkellä. Saa nähdä tuleeko rakkoja jos pari työpäivää vedetään paljain jaloin..

Tuolla tuulella ei kolmen vaatekappaleen voimin vielä pitkiä lenkkejä tehdä mutta on ihana käydä edes postilaatikolla ilman että jalat paleltuvat. Mies olisi kaivannut apua haravointiin, mutta kieltäydyin kylmän sään vuoksi. Emme ole vielä oikein kumpikaan sisäistäneet, miten paljon vaatteettomuus rajoittaa. Näin kauniina päivänä olisi ihana mennä koirien kanssa lenkille, mutta kylmähän sitä tulee. Tänään olisi ollut jooga, mutta en minä alasti sinne voi mennä. Mies olisi kaivannut apua puutarha hommiin mutta kova tuuli pitää minut visusti sisällä. Kotona oleilu tekee levottomaksi ja hieman kylmä on kyllä koko ajan. Kaipaan hirveästi hupparia ja t-paitaa. Ja niitä sukkia.

Tänään aion käydä kuitenkin kylmyyttä uhaten kirjastossa ja kaupassa. Takki olisi kova sana.

Illalla lisää! Menkää nauttimaan ulkoilusta hyvät ihmiset! 🙂

 

 

muoti paivan-tyyli ajattelin-tanaan sisustus
Kommentit (1)
  1. Aika vilpoinen oli kyllä! Ei sielä kauaa viittinyt olla, mutta oli ihana mellastaa vähän koirien kanssa. Kengät jalassa! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *