6.

Ehdottomasti hankalin aamu. Välillä teki mieli lähteä töihin viiden päivän vaatteilla.

Aamulla sängyssä mietiskelin, mikä olisi hyvä valinta. Takki vai sukat. Takkia tarvii vain ulkona, ilman sukkiakin on pärjännyt yllättävän hyvin. Toisaalta käsilaukkuakin tarvitsisin. Kaiken kantaminen käsissä on yllättävän hankalaa. Mihin ne miehet laittaa kaiken tämän tavaran?

Päädyin itseänikin yllättävään ratkaisuun. Yhtäkkiä villapaidan päälle vetäminen kuudetta päivää putkeen ei todellakaan enää houkutellut, mutta jos ottaisin väliin collarin, voisin ulos mennessä käyttää villapaitaa siinä päällä lämmittämässä! Ja Ta-daa, aamu alkoi isolla hymyllä! Voi miten kevyt ja pieni ja pehmoinen voi tämä ihana harmaa paita olla! Se on ollut minulla jo vuosia mutta tuskin koskaan sen ylle vetäminen on ilahduttanut minua näin kovasti. Alkaa projektin hyvätkin puolet tulla esiin. 🙂1_1.jpg Pahoittelen muuten näitä tietokoneella räpsittyjä omakuvia. Meidän järkkärin laturi on vallan mystisesti kadonnut, joten näihin on nyt sitten tyydyttävä ainakin hetken. Pohjalta on hyvä aloittaa, eiks je?

Se on kuulkaa jo torstai ja 10 tuntia töitä edessä! Viettäkää ihana päivä!

muoti paivan-tyyli ajattelin-tanaan
Kommentit (5)
 1. Tämä blogi kyllä pinkaisi heti mun blogisuosikkeihin! Postaukset herättää mielestäni tärkeitä ajatuksia. Vaatteita ajatellaan turhuuksina, oman egon jatkeina, mutta ne on meille, varsinkin täällä pohjoisessa, oikeasti tärkeitä. Toki kulutuskulttuuri on heittänyt tämänkin asian päälaelleen ja kohtuus on monelta (kuten myös minulta) unohtunut. Taitaa olla länsimaissa ihan yleinen teema, oli kyseessä mikä tahansa tavara. Olen kyllä itsekin huomannut, kuinka paljon seesteisempi olo on, kun on saanut tyhjennettyä ne oman vaatekaapin turhat vaatteet kirppiskasaan. Olen ollut töissä jo useita vuosia vaatemyymälöissä, joten aina kun työpaikka on vaihtunut, on ne edellisen firman vaatteet jääneet kaappiin melkeinpä tyhjänpanteiksi ja lentäneet myyntikasaan. Oma paheeni onkin ostaa vaatteita ns. ”työvaatteiksi”. Tuntuu typerältä, jos sama asukokonaisuus on useamman päivän päällä, vaikka tuskin kukaan asiakas asiaa huomaisi.

  Odotan kosmetiikkafriikkinä innolla mitkä meikkituotteet tulevat ensimmäisenä käyttöösi!

  1. Kiitos, ihanaa!

   Mulla on kanssa tuo ”työvaate” syy usein käytössä. Olen kampaaja ja teen koulutuksia ympäri suomen. Näin on hyvä syy ostaa siistimpiä koulutusvaatteita, joita minulla ei muka ole. Loppupeleissä hillun kuitenkin lempivaatteissani, tai enemmän sääntönä kuin poikkeuksena sotken uudet heti värillä.

   Meikkejä olen punniskellut itsekkin. Kyllä sitä vähän valjuksi itsensä tuntee. Toisaalta on ihanan helppoa kun ei ole tarvinnut meikata aamulla, ja vaatteetkin on kokolailla valmiina. Lähteminen töihin sujuu ennätysvauhdilla. 🙂

 2. Kiitos vinkistä! Samalla nimellä löytyy nyt myös blogilistalta! 🙂

   

  Mielenkiintoinen projekti tuokin ja varmasti ihan totta, että maksimissaan tusinalla vaatteita pärjäisi todella hyvin. Sellainen tietty impulssivisuus vain pitäisi saada karsittua vaatevalinnoista. (Kuten tänään ehkä kävi minulle.)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *