Aamut paremmaksi.

One-Small-Positive-Thought-In.png

En todellakaan ole aamuihminen. Tulen yleensä kotiin illalla kahdeksan aikoihin ja on vaikea päästä sänkyyn ajoissa. Ideaali päivässäni makoilisin joka aamu puoleenpäivään ja heräilisin rauhassa. Valitettavasti se ei nyt ihan onnistu.

Aamurutiinini menee suurin piirtein näin:

-Herätyskello soi 1,5h ennen lähtöä

-Torkutan n.tunnin

-Selaan facebookin ja instagramin ja juon kahvia sängyssä

-Nousen n.10min ennen lähtöä, vedän vaatteet niskaan, meikkaan, pesen hampaat, etsin tavarat, vaihdan vaatteita, otan kahvia matkalle

-Kaahaan työmatkan ja samalla selaan facebookin uudelleen

-Olen töissä n.5min ennen asiakasta

 

Tässähän ei ole yhtään mitään järkeä. Aamuni alkaa jo valmiiksi kiireellä, torkuttelun jälkeen olen yleensä aika tokkurassa ja yleensä olen toodella ärtyisä.

Olen päättänyt pikkuhiljaa yrittää löytää uuden rytmin aamuihini. Olen toiminut tällä tavalla jo vuosia, joten mitään kertaheitolla muutosta en edes yritä. Yleensä se ei kohdallani toimi.

Suunnitelmiini kuuluu jättää tuo puhelimen selailu kokonaan pois aamusta. Facen ja instan selailu siis jää tästä päivästä eteenpäin vasta automatkalle.

Lisäksi olen päättänyt keksiä jokaiselle aamulle yhden positiivisen ajatuksen. Jos puhutaan väärällä jalalla nousemisesta niin olen kohtalaisen varma, että jaloilla ei ole väliä jos mieli on jo työntänyt negatiivisen vaihteen silmään.

Tänään positiivinen ajatukseni olkoot farkkuhaaste, johon todellakin aion tarttua! Enhän minä oikein muuta jalassani pidä. Eli farkut jalkaan ja menoksi!

Kommentit (3)
  1. Apua, siis selaatko puhelinta samalla kun ajat? 😀 vai istutko kyydissä?

  2. Noh ihan vielä ei onnistunut. Se on hirveän totuttu tapa availla silmiä! Ensi viikolla laitan normaalin herätyskellon herättämään ja jätän puhelimen pois makkarista. Ärsyttävää, että itsehillintä on jotenkin noin kadoksissa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *