Mindfulness – me myself and i.

Vaatetaivas projektini onnistuttua ja löydettyäni ulkoisen minäni päätän siis ryhtyä etsimään sitä sisäistä Laraa.

Kuka olen ja mitä oikeastaan ajattelen. Mindfulness kurssi on ensimmäinen tapa lähestyä asiaa. Yleensä en edes nukkumaan mennessä pysty päättämään, mistä näen unta. En tiedä teettekö te niin, että nukkumaan käydessänne mietitte, että nyt mä näen unta aurinkorannasta tai Diorin couture mekosta? No, minä teen niin. Mutta saatuani yhden mielikuvan päähäni olen jo keksinyt uuden.

Tällä tavoin ajatukseni poukkoilee joskus jopa tunteja, ennen kuin pystyn rauhoittumaan. Tämä kuvaa ajatuksenjuoksuani myös päiväsaikaan. Kun saan yhden idean edes hieman käyntiin, olen jo siirtynyt toiseen. Monet pitävät minua joskus hieman vaikeasti lähestyttävänä. Se johtuu pääosin siitä, että kun teen töitä niin joudun keskittää kaikki ajatukset sen päivän tehtäviin, jotta mopo pysyy käsissä. Minulla ei ole vaikeuksia selvitä arjesta, mutta välillä tuntuu, etten edes ajattele omilla aivoillani koko ajan. Niin paljon sielä liikkuu asiaa.

En tiedä paljonko täällä on stressaantuneita tai burniksen kokeneita tai sen äärirajoilla vetäviä ihmisiä, mutta samalla tavoin kun pystyin innostamaan edes joitain teistä miettimään omia kulutustottumuksianne/vaatemääriänne niin pyrin innostamaan seuraavaksi pysähtymiseen ja pieneen itsetutkiskeluun. Katsotaan kuinka käy! Lupaan myös kuvata venyväisyyteni nyt ja venyväisyyteni kesällä, johon mennessä olen päättänyt saada pään polviin. Tarkemmin sovittuna vaikka juhannukseksi. 🙂

 

 

Kommentit (2)
  1. ”välillä tuntuu, etten edes ajattele omilla aivoillani koko ajan. Niin paljon sielä liikkuu asiaa.” Oi, no siinä se tuli. Just se tunne, kun yrittää nukahtaa mutta aivo rullaa vaan menemään ihan ilman että itellä on mitään kontrollia. Eikä tietenkään pysty nukahtamaan, kun aivo ei sammu… huoh.

    1. Jep, juuri näin. Ajatukset pomppii vaan eteenpäin ja kun yrittää miettiä yhtä asiaa niin huomaamattaan on jo siirtynyt kolmanteen aiheeseen. Ihanaa, (vaikka tietenkin myös ikävää) etten ole ainoa.

      Katsotaan, josko tuo kurssi toisi apua asiaan. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *