Mutkia matkaan?

shirt1.png

Mietiskelin tuossa, että saan lauantaista maanantaihin välisenä aikana käyttööni paidan ja housut. Siinä nyt ei sinänsä ole ongelmaa, koska aion viettää viikonlopun visusti kotosalla. Olen vakaasti päättänyt selvitä läpi haasteen huijaamatta ja siirtämättä tai perumatta menoja. Kaikilla ei ole varaa valita joka päivälle ja menolle eri vaatteita joten kai minäkin selviä sen pari viikkoa vähemmällä vaikka se saattaa ihmetystä herättääkkin.

En siis aio lainata vaatteita mieheltäni, koska sitä teen muutenkin. Ihan niin kuin omat vaatteet ei riittäisi?! 😀

Ensi viikolla vaikeuksia tuottaa kuitenkin muutama asia..

 • Täytyy ehkä keksiä erittäin hyvä tiivistelmä käynnissä olevasta projektista…Ilman alusvaatteita, takkia ja sukkia kuljeksiminen voi herättää ihmetystä.
 • Tiistaina saan jo päällisin puolin puettua. Kuitenkaan takkia taikka sukkia minulla ei vielä ole…Silloin on eka työpäivä ja lisäksi pari tapaamista. Meikkejä ei vielä ole käytössä..
 • Keskiviikkoisin on hotjooga..mitäs sinne puen?! 

Muuten tuo viikko varmaan menee ongelmitta, onneksi tyylini on mitä on joten en usko asiakkaiden edes huomaavan minussa mitään muutosta. 😀 

Kunhan nyt ei sataisi ihan kaatamalla koko viikkoa…Nyt sinne joogaan. Vaatteet päällä! 😀

muoti trendit liikunta ajattelin-tanaan
Kommentit (2)
 1. Aivan mahtava blogi, musta tuli fani kertaheitolla.

  Saanko kysyä, missä olet töissä ja millä kuljet työmatkasi?

  1. Kiitoksia kovasti!

   Mulla on oma yritys 25 kilsan päässä kotoa, joten kuljen autolla. Täällä ”maalla” kun ei valitettavasti nuo julkiset yhteydet ole aivan riittäviä siihen, että voisin kulkea niiden avulla.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *