Päivä paidalla.

gp573845-01p01v01.jpg

Tämä päivä on kulunut pelkkä paita päällä. Yksin eläen olisi päivä vaatinut huomattavasti enemmän valmisteluja. Ruoan haku ja koirien ulos vieminen olisi vaatinut hieman enemmän. Ruokaa olisi voinut hakea ongelmitta drive-in hamppari paikasta, mutta koirat olisivat jääneet vaille kävelyä.

Eniten huomaan kaipaavani sukkia. Jalkoja paleltaa ja villasukissa on mukava tepsutella ympäriinsä. Toinen kaipaamani vaatekappale on nukkavieru fleece aamutakki eli röökitakkini. Nyt pihalla käydessä ei kauaa tarjennut ihastella syksyn värejä. Kolmanneksi eniten ikävöin pipoa päähän.

Unohduksia ei sattunut mutta ulosmennessäni huomasin automaattisesti käveleväni naulakolle, jossa röökitakki olisi ollut. Lisäksi meinasin joka kerta pukata miehen rallireinot jalkaani. 😀

On outoa, kuinka paljon siistimmältä eteinen näyttää kun sieltä puuttuu läjä kenkiä. Lisäksi takkitangolla roikuu valtavasti ylimääräisiä henkareita.

Kaikin puolin tuntuu, että paita oli oikea valinta.

Huomenna uusi päivä ja uusi vaate, siitä lisää aamulla! Hyvää lauantai iltaa kaikille. <3

 

 

muoti paivan-tyyli oma-elama ajattelin-tanaan
Kommentit (3)
  1. Kiitos, olishan sitä kesällä mennyt mekossa pitkän aikaa. Mutta ihan kiva, että tässä oppii todella arvottamaan asioita eri tavalla! Onko ne alushousut vai lämmittävä takki tärkeämpää? Onneksi ei ole tammikuu! 😀

  2. Aivan mahtavaa seurata tätä! Heti alkaa raksuttaa, miten itse pärjäisi lokakuisena lauantaina pelkkä villapaita päällä (huonosti, mun koti on kylmä). Valitsit kinkkisen ajan aloittaa, kun alkaa olla jo viileä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *