Tekosyiden taivas.

Tänään aloin miettimään, että miksi sitä on turhaa ostanut esimerkiksi vähän liian tiukkoja farkkuja? Kyllä nämä varmasti käytössä löystyy. Tai jos mies on pessyt villapaidan (tai kolme) pilalle, niin missä minä kuvittelen vielä pitäväni niitä vähän koppuroita ja kankeita huovutuksia? Voihan tätä vielä pitää kotona ja mökillä, eipä tuule läpi! Jos alennuksessa on ollut kokoa XXL oleva paita, jonka uhkaa tippua kaula-aukon kautta vyötäisille niin miten sellainen voisi olla käytännöllinen?! Tämä on mukavan rento, eikä kiristä.. Kyllä sitä kaikkea näköjään keksii. Faktahan on se, että ne housut aiheuttaa luultavasti veritulpan ennen löystymistä. Villapaita voi olla hieman hankala, jos sen päälle saaminen vaati apuvoimia ja liian ison paidat valuvat ja vaativat jatkuvaa nostelua. Älköömme siis huijatko enää koskaan itseämme kaupassa selvästi turhilla ostoksilla. Itselläni löytyy edelleen sieltä täältä pussukoita, jonka pohjalle on jäänyt joku t-paita. Selvästikkään ei niin kaivattu.. Tällaiset vaatteet ovat yleensä niitä joltain saatuja ”pelastuneita”, vaatteita, joissa on reikä jossain taikka pesunkestävä tahra. Tämä on just hyvä kun tyhjennän rännejä tai pesen kylppärin seinät! Jos kylppärin seinät taikka rännien tyhjennykset ovat jääneet lähiaikoina hieman vähemmälle niin luultavasti myös paidan säilyttäminen on kohtalaisen turhaa tällaisilla verukkeilla.

Kengät, jotka hiertävät eivät ainakaan pehmene itsestään kaapin perällä. Jos ne on ollut niin kalliit tai hienot, ettei niitä viitsi laittaa pois niin pitäisi matkata suoraan suutarille ja kysyä, josko heiltä löytyisi ratkaisu. Itselläni on yli viisi vuotta vanhat ihanat saappaat, jotka ikävä kyllä hinkkaavat. Olen kävellyt niillä ehkä kilometrin.

Uskon, että jokaisella meillä on tällaisia vaatteita. Omani aion laittaa julmasti kiertoon. Mikä on ollut teidän suurin virheostos vai tuleeko niitä?

Vaatetaivaasta sen verran, että pikkujouluteema jatkuu. Tänään käyttöön otan mekon. Kuva tulee huomenna..Malttia siis!

Koska tänään ei heru kuvaa vaatteista niin voin lisätä tähän kuvan loistokkaasta epäonnistumisestani! Värjäsin ekaa kertaa kangasvärillä jotakin. Taisin haukata liian ison palan kakkua, koska päiväpeittoon jäi vaaleita läiskiä. Se kuitenkin näyttää todella onnistuneelta happovärjäykseltä, joten jääkööt se käyttöön. Siisti eikö?! 944281_10151640698481734_907066362_n.jpg

 

muoti trendit
Kommentit (8)
 1. Me jouduimme kolme viikkoa sitten muuttamaan väliaikaisesti toiseen osoitteeseen vesivahingon tieltä. Silloin haalittiin mukaan ne mitä nyt ajateltiin, että tarvitaan sen reilun kuukauden aikana mitä pois asutaan. Huomasin vain tässä hiljattain, että ihan oikeasti tulisin kyllä toimeen koko ajankin tuolla vaatemäärällä mitä minulla nyt on mukanani väliaikaiskämpässä. Vielä kun olen lukenut nyt blogiasi, niin on vain vahvistunut ajatus siitä, että karsin vielä enempi vaatteitani ja tavaroitani. Voin niin samaistua myös tähän koti/remppa/siivousvaateajatteluun, joita meiltäkin löytyy vähän sieltä sun täältä. Itse asiassa olen säästänyt joitakin rikkinäisiä vaatteita myös matonkuteiksi ja se kyllä on vieläkin ajatuksena että virkkaisin jonkinmoisen ympyrämaton vaikka eteiseen niistä. Mutta nyt pitää vain ryhtyä toimeen ja ottaa sakset käteen!

  1. Tosi kurjaa, tuollainen evakkoon joutuminen! Toivottavasti saatte entistä ehomman kodin! <3 

   Mieletön idea tuo maton kuteiksi tekeminen! En olisi itse ajatellutkaan. Olisi ihana tehdä t-paidoista matto, tai edes pannun alunen kotiin. 🙂

   1. Kiitos! Uskon että kodistamme tulee ihana remontin jälkeen.
    Ilman muuta toteutukseen ainakin se pannunalunen! =)

 2. Olen seurannut tätä blogia suurella mielenkiinnolla, koska mussakin on hamsterin vikaa… (eikä niin vähänkään!) Mun luona on jatkuva kierrätys menossa suuntaan tai toiseen, tavaraa lähtee kirpparille, arvokkaimmat Huuto.nettiin, jonkun verran lahjoituksina… ja silti sitä aina jostain mystisestä paikasta tulee lisää (en suinkaan minä kanna kirpparilta, kun oli niin halpaa 🙂

  Mutta, tulin oikeastaan vinkkaamaan sulle talvivaatekeräyksestä vastaanottokeskuksiin ( https://www.facebook.com/events/448264725286320/ ) Jos siis etsii sellaista paikkaa, missä vaatteiden tarve oikeasti on suuri, niin vastaanottokeskukset kannattaa muistaa. Sinne saapuvilla ihmisillä ei välttämättä ole mitään. Vastaanottokeskuksia on ympäri Suomen, Punaisen Ristin sivujen kautta pitäisi löytyä lähin.

  1. Kiitos tästä keräysvinkistä! Tuonnepa kasaan nyssäkkää.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *