Viikon kuulumiset

Heipparallaa! 

Viime viikolla tuli syötyä monen monta appelssiinia, ne on nyt hyviä ja halpoja! Kävin myös pitkästä aikaa ostamassa vihreää teetä, jota tykkään aamuisin (ja aika paljon muutenkin) ryystellä. Monet eivät varmaan ole tulleet ajatelleeksi, kuinka ihanan värisiä appelssiinit on! Aivan kuin mini-aurinkoja, sitä oikeata nyt kun ei ole hirveästi näkynyt.

lomogram_2013-02-19_10-03-35-pm.jpg

Lisäksi on ihanaa todeta, että kävin monta kertaa heittämässä tunnin kävelylenkkejä ystävien seurassa. On vaikeaa itse löytää motivaatiota ja herätä aikaisin aamulla mennäkseen yksin lenkille. Aamuisin löytyy niin paljon tekosyitä; kuten perinteiset ”Liian kylmä” ”Pukemisessa kestää ja tulee hiki” ”Väsyttää” ”Ei huvita”. Tästä aiheesta pääsemmekin hyvin ensi viikon missiooni.

wp_000425.jpg

Ensi viikolla aion herätä mahdollisimman monena aamuna aikaisemmin ja käydä n. 45-60min lenkillä! Psyykkaan itseäni jo nyt, koska tiedän ettei se ole ollenkaan helppoa. Niinä aamuina, joina olen käynyt aamulla lenkillä, on ollut pirteämpi olo ja muutenkin hyvä mieli aamuisesta kuntoilusta. Pitäkää peukut pystyssä!

Aamulenkeille ei omasta mielestäni sovellu iltalenkki-musa.. Onko kellään muulla samaa ongelmaa? 😀 Ei voi kuunnella mitään joogamusiikkiakaan, kun pitää olla hieman biittiä antamaan potkua takamukselle! Onkos teillä hyviä aamulenkkibiisejä?

hyvinvointi terveys mieli liikunta
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *