Terveelliset kinuskineliöt

Tervehdys taas pienen tauon jälkeen! 

Täällä Irlannissa karamelli-, tai kinuskineliöt eli caramel squares ovat kovin suosittuja. En kauhean usein syö niitä koska ne ovat ihan hirvittävän makeita, mutta ai että miten hyviä!

Kokeilin nyt ensimmäistä kertaa kunnolla tehdä raakaversiota tästä herkusta. Caramel sliceihin löytyy ohjeita myös amerikkalaisista blogeista ja nettisivuilta runsaasti, ja itse käytin tällä kertaa kolmea eri ohjetta, yksi jokaista kerrosta kohden; pohja irlantilaisesta Little Green Spoon-blogista, täyte eli karamelli suomalaisesta Kiitos Hyvää-kirjasta, ja päällimmäinen suklaakerros Australialaisesta Green Brick Road Health-blogista. 

Karamellineliöni onnistuivat todella hyvin, ja homma sujui myös suhteellisen nopeasti. Rehellisesti sanottuna en ole ihan varma pidänkö kauheasti taatelin mausta (josta karamelli on tehty), mutta jonkun toisen mielestä se on varmasti todella herkullista. Itse koin maun hieman ylimakeana, mutta yleisesti en olekaan mikaan akkimakean ystava. Haluan olla tässä asiassa rehellinen, koska tietyt maut kuten esimerkiksi banaani, kookos ja taateli ovat voimakkaita ja maistuvat useista ruuista selkeästi läpi. Mielestäni on reilua kertoa siitä reseptin yhteydessä ettei maku tule yllätyksenä. Kannattaa siis nuuhkia taatelipussin suulta ja makustella tykkääkö mausta 🙂

Tässä siis karamellineliöiden resepti, herkullisia mässäilyhetkiä 😉 xxx

 

image.jpg

 

image.jpg

image.jpg

image.jpg

 

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

 

image.jpg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *