Aktiivilomakuumetta

Yhteistyössä Finnmatkat.

Menin sitten ostamaan kirpputorilta Gran Canaria -matkaoppaan, vaikka ajattelin sen olevan turha ostos. Johan tässä tunnetaan paikka, kun on useampana vuonna tultu käytyä. Las Palmasissa juostava maratonikin on minulle järjestyksessään kolmas.

P1311146.JPG

Enpä olisi voinut olla enempää väärässä. Oikeastaan nyt koen lievää paniikkia siitä, että olen lähdössä vain viikoksi. Miten ikinä ehdin nähdä ja kokea kaiken, mitä haluan!

P1280317.JPG

Varsinkin ensimmäisenä vuotena maraton vaikutti muun loman ohjelmaan aika paljon. En ollut kovin kykenevä  muuhun liikuntaan, vaikka toki uiskentelin ja yritin vähän jotain vaellustyyppistäkin ihan siinä hotellin nurkilla. Vaikka nykyisin olen maran jälkeen toimintakykyinen, olin jotensakin juuttunut siihen ajatusmalliin, että voin 1.) juosta, 2.) uida, 3.) pyöräillä. Matkaopasta lukiessani tuli vastaan älyttömästi kaikkea muuta innostavaa. Haluan surffaamaan! Suppaamaan! Vaeltamaan! Melomaan! Puhumattakaan edes kaikista kulttuurikohteista, jotka aiemmin olin vähän sivuuttanut.

P1240627.JPG

Mikäli nyt hotellilla treenaamiselta ehdin… Matkustamme kuten tavallista Finnmatkoilla, ja majoitumme Tres Vidas -hotelliin Bahia Felizissä. Hotelli kuuluu Finnmatkojen Blue Village -konseptiin, ja tarjoaa muun muassa monenlaisia liikunta-aktiviteetteja. Jumppien, kuntosalin ja rantalentopallon lisäksi lomaillessaan pääsee osallistumaan Les Mills tunneille. Hotellin valikoimassa on BODYVIVE™, CXWORX™ ja BODYBALANCE™ -tunnit. Finnmatkojen Instagramista kurkin, että Bodybalance pidetään joka aamu – ihanaa! Ulkona, auringon noustessa, sanoinko jo että ihanaa!

Blue Village -konseptiin kuuluu myös monipuoliset palvelut lapsille. Uskoisin, että omiani kiinnostaa ainakin 6–11-vuotiaille tarkoitetut BORN TO MOVE™ -tanssitunnit. Tai ainakin itse haluaisin änkeä mukaan! Vaikka altaassa puljaaminen pitää lapset liikkeessä, on tosi hyvä että myös ohjattuja aktiviteetteja on tarjolla. Pallerot kun ovat tottuneet voimistelutreeneihin useamman kerran viikossa, ja kirjaimellisesti kiipeilevät seinille jos mitään liikunnallista puuhaa ei ole tarjolla.

P2061477.JPG

Löysin myös Las Palmasista kiinnostavan joogakoulun, ja tankotanssistudion Maspalomasista. Saa nähdä ehtiikö tässä rannalla makaamaan ollenkaan!

P1270926.JPG

Lähdemme lauantaina, enkä millään malttaisi odottaa! Lopetin kaiken treenaamisen jo männä viikonloppuna, ja omalla kohdallani se seinille hyppiminen on jo alkanut…

 

Finnmatkat tarjoaa matkamme ja majoituksemme.

***

Just when I tought I already know Gran Canaria quite well, I found out there’s still like a million new things to do! In addition to the marathon I’m looking forward to surf, sup and maybe hike. I’m also going to enjoy Les Mills classes in our hotel Tres Vidas and maybe visit to a local pole dance school.

suhteet oma-elama liikunta matkat
Kommentit (7)
 1. Uraäidin Ruuhkavuodet
  23.1.2015, 08:27

  Kuulostaa hyvältä! Me olimme juuri löhölomalla mutta siellä kyllä tuli ikävä esim. salitreeniä. nuo Ble Vilaget ovat kyllä hulppeita. Aino vika niissä on, että on helppoa jumahtaa vain hotellille, kun hotellialueelta löytyy kaikki aktiviteetit ja palvelut, eikä tule pistettyä nokkaansa hotellialuen ulkopuolelle ollenkaan. Mutta en usko että teille käy niin, kun olet kerran jo perehtynyt kohteen tarjontaan jo etukäteen.

  1. Kyllä tässä vähän niin kävi 😀 Huomattavasti enemmän ollaan muilla lomilla kierrelty muualla, nyt kun oli kivaa ohjelmaa hotellialueella niin siellä viihdyttiinkin tavallista enemmän. Tosi helppo ratkaisu kyllä tämmöinen.

 2. Karoliina/Candyontherun
  23.1.2015, 06:34

  Kuulostaa niin ihanalta!! 🙂 Aktiivilomat on kyllä ihan parhaita! Tietysti pitää olla sopivassa suhteessa rentoilua ja hyvää ruokaa myös! 🙂 Tsemppiä maralle ja nautinnollista lomaa!

  1. Kiitos näin jälkikäteen, loma oli ihana, mara ei niinkään 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *