Avaruusunia

Fitness Führer

Kaikilla meillä on heikkoutemme, joihin nokkela markkinamies vetoaa. Olen aina ollut tosi kiinnostunut avaruudesta, joten jos jossain lukee että NASAn kehittämä, lyön rahaa tiskiin. Vieläkin harmittaa, että en 1990-luvun alussa ostanut sitä Kuponkiuutisissa mainostettua NASAn kehittämää kynnenkovettajaa.

Toinen väite, johon lankean aina on se, että kasvovoidetta sanotaan energisoivaksi, kirkastavaksi, C-vitamiinia sisältäväksi ja niin edelleen. Tämä johtuu siitä, että olen usein väsynyt ja ajattelen näyttäväni uuvahtaneelta. Jossain hyvin ovela markkinamies hieroi karvaisia käsiään ja hoksasi myydä kaltaisilleni väsyneille ja avaruusasioista vaikuttuville ihmisparoille NASAn kehittämästä vaahtomateriaalista valmistetun tyynyn.

Törkin tyynyä sormella. Se vaikutti todella omituiselta, kuin jokin ulkoavaruudesta tipahtanut sieni. Avaruudesta! NASAn kehittämä! Hyvä se on! Ostan!

Taas meni yksi urpo vipuun! Tämä on rahasampo!

Tyyny on oudon muotoinen, eikä sovi tyynyliinaan. No onneksi on olemassa yritys, joka tarjoaa kaikenlaista mitä en todellakaan tiennyt tarvitsevani ennen kuin luin noin 600-sivuisen kataloogin. Ikea valmistaa avaruustyynyyni sopivia tyynyliinoja! Ostan!

Sitten nukkumaan! Tyyny tukee niskaa anatomisesti oikein. Hhmm. Anatomiani ei ihan taida mätsätä tyynyyn. Ehkä minusta ei olisikaan astronautiksi.

Tässä vaiheessa matkaani en osannut epäillä mitään. Tutkimaton planeetta näkyi allani. Kohta selvittäisin sen salaisuudet.

Pääni vajoaa vaahtomateriaaliin, niin että asennon vaihtaminen on suorastaan raskasta. Itse asiassa tämähän on aika rentouttavaa. Hetken. Nukahdettuani näen painajaisia siitä, kuinka vieraan planeetan vihamielinen tuntematon elämänmuoto yrittää syödä minut. Tiedättekö sillä tavalla, että laskeuduin aluksestani ihan viattomasti tutkimaan maaperää, ja ilmassa oli jotakin unettavaa, ja jotenkin päädyin pötkölleni mättähälle ja se mätäs syö ihmisiä sulauttamalla ne itseensä.

Tyynyni on tehty siitä mättäästä. En tiedä miten NASA sai sitä käsiinsä, mutta NASA nyt muutenkin pimittää tosi paljon asioita.

Kuvassa anatomisesti oikein tukevan ja muutenkin äärettömän miellyttävän tyynyn mahdollinen valmistusmateriaali.

Heräilen jatkuvasti. Aamulla niska on jumissa. En anna periksi, eiköhän tähän ajan myötä totu. Varmaan avaruuslennollakin saattaa aluksi tulla niska kipeäksi, mutta niihinkin oloihin pitää vaan tottua.

Seuraavana yönä kieriskelen taas tuskaisena sängyssä. Miksi tuo tyyny vihaa minua? Miksi piti taas kerran mennä lankaan? Sama homma kävi kun tuli ostettua futon-patja. Siinä nukkuu makoisasti kuin soramontussa, voin kertoa.

Nyt tiedän! Jos hankin futonin päälle avaruusmateriaalista valmistetun petarin, se varmaan ratkaisee nämä ongelmat!

Varmuuden vuoksi taidan hankkia samalla myös useamman litran kirkastavaa C-vitamiiniseerumia.

 

Tyyny on siis Tempur, ja ostin sen omilla rahoillani. Mikäli haluat vastaavan elämyksen, saa näitä ihmeellisiä vaahtotyynyjä myös muun muassa Ikeasta, huomattavasti edukkaampaan hintaan.

Kuvat Wikipediasta, NASAn luvalla.

***

I bought a Tempur pillow. I love NASA but the pillow hates me. Actually it tries to eat me I think. Well it's almost like it came from outer space, so what can you expect?

Kommentit

Mahdoton Nainen

"Sama homma kävi kun tuli ostettua futon-patja. Siinä nukkuu makoisasti kuin soramontussa, voin kertoa." Reps. En oo koskaan ymmärtänyt futoneita. Ja jostain syystä olen todennut että aika monella (sinkku)miehellä on sellainen :O Itse herään paikat jumissa ja verenkierto estyneenä aamuisin jos olen joutunut nukkumaan futonilla.

Lorelai Gilmore sanoi "Never date a man who owns a single-bed." Voisi sanoa myös "Never date a man who owns a futon."

 

FFFifi
Fitness Führer

Mä luulen, että miehille sanotaan jossain Pelimies-oppaassa tai vastaavassa, että futonilla saa naisia. "Mulla on kotona futon, haluatko tulla kokeilemaan?" Haa, universumin toimivin iskurepliikki! Pakko sanoa kiitos ei, nukun mieluummin asfaltilla.

Suvi/ Uudet lelut (Ei varmistettu) http://uudetlelut.blogspot.fi/

Mun kokemuksen mukaan futonit ovat henkilökohtaisia ja vaativat tietyn ajan mukautuakseen nukkujan kurveihin. Siksi omalla futonilla nukkuu hyvin, mutta toisen futonilla syntyy juurikin kuvaamasi lainen ilmiö. ;)

Mari H. (Ei varmistettu)

Heh. Ehkä tosiaan vaatii totuttautumista. Tai sitten sinulla saattaa olla itsellesi sopimaton malli tahi koko. Itse en meinannut päästä millään yli Tempurin merkillisestä ja voimakkaasta alkuhajusta kun ekan tyynyni vuosia sitten hankin. Aivan järkyttävä elämys. Sittemmin tyyny on saanut kaverin ja jopa Tempurin sängyn, enkä enää vaihtaisi pois. Kissa viihtyy myös hyvin tyynyllä kun se on niin lämmin. :-) Mutta joo, eihän kaikki millään sovi kaikille, eikä voi tietää ennen kuin kokeilee.

Futonia en ole koskaan ymmärtänyt. :-)

FFFifi
Fitness Führer

Mä vähän luulen, että se on liian iso. Se osuus, jonka pitäisi tukea niskaa, suunnilleen vääntää niskan mutkalle ylöspäin. Noh, olen sitkeästi nukkunut sen kanssa, ehkä tosiaan totun :)

Mari H. (Ei varmistettu)

Ei nyt kuulosta ihan oikealta ja toivotulta tulokselta. Kyllä mittojen pitäisi tuntua omilta heti, vaikka muuten olisikin alkuun vähän outoa. Tyyny on todennäköisesti väärän kokoinen (esim. originaalia on kolmessa koossa) tai sitten sinulle vääränmallinen (esim. millenium on aika jööti naisille). Pääsetkö testailemaan eri malleja myymälässä?

Miia_pau
Kolmas linja

Haha, Tempur on aina vaikuttanut minusta jotenkin omituiselta keksinnöltä, mutta ymmärrän kyllä tuon NASA-aspektin. Ala-asteella aarteeni oli Kennedy Space Centeristä hankittu avaruuskynä. Tai joku semmoinen, kuitenkin mustekynä, jolla voi kirjoittaa painottomassa tilassa. Älyttömän kätevää! :D

Futon sen sijaan on hyvä. Taannoisessa erossa ehkä eniten vituttaa ihanan, leveän futonin menetys. Minä tosin inhoan pehmeitä, upottavia sänkyjä, vaahtomuovia ja joustinpatjoja, joten soramonttu kuulostaa niihin nähden ihan varteenotettavalta nokospaikalta.

FFFifi
Fitness Führer

Avaruuskynä! Vau!!!

Hhhmm, mä kyllä taidan pitää pehmeistä sängyistä. Olisin ehkä voinut ajatella sitä ennen kuin ostin futonin....

http://www.therxforum.com/showthread.php?t=918640&highlight= (Ei varmistettu) http://www.therxforum.com/showthread.php?t=918640&highlight=

For over 15 years Real Bookies has pph therx successfully assisted bookies
from all over the world to take wagers from
thousands of players on a pay per head time frame.

Our cutting edge bookie software and the dedication from our clerks, outlines people, administrators and companions have made the price for each head sportsbook
solution one of the fastest increasing and most reliable bookmaking service agency names in the
market.

Word of mouth is the number reason new therx per head real estate agents
sign up at RealBookies, which usually speaks to the high quality of service provided to both agents plus their gamers.

Upon becoming a member of the Realbookies family, you might receive your very own assistant that will be
there to solution any queries you may have about the company as well as how to grow your company using our own pay per head
sportsbook.

Joining Realbookies will make your own operation become par plus level the particular playing the rx
forum field with the greatest online video gaming
companies in the world. The betting software your players will be
getting could be the same by the biggest online sportsbooks today.

Lotta Katariina
Pumpui

Futon on parasta, mitä mun horisontaaliselle elämälle on ikinä tapahtunut. erikoisbonarit futontyynylle, joka on kuin futonpatja minikoossa. Kivikova eikä tee mieli kääntyä, on kyllä ollut makoisat unet sen kanssa :)

FFFifi
Fitness Führer

Futontyyny?!? Voi hyvänen aika :D Ehkä olisit vain voinut etsiä jostain tienpenkalta litteän kiven :D

Lotta Katariina
Pumpui

Totta, olis säästynyt pitkä penni :D Tosin seuraavaksi mä varmaan siirryn sellaiseen vauvojen tyyny -versioon eli et on vaan pelkkä tyynyliina pään alla :D

 

 

Nina Enroth
Ninan verkkareissa

Ennen oli futon, Setämiehen mukana tuli Hästens. Futon parempi. Erikoistyynyt toistaiseksi testaamatta. Tohon sun sarjaan vois sopia kyllä sellanen haalarimallinen makuupussi, jonka näin Varuste.netissä.

FFFifi
Fitness Führer

Meillä on tällä hetkellä siis ratkaisuna alimpana futon, välissä joustinpatjat ja päälimmäisenä petari :P Mä itse asiassa olisin ehkä selvinnytkin sen futonin kanssa, mutta mies valitti koko ajan. Sanoin silloinkin, että siihen pitää vaan tottua, mutta sitten kävi niin että sain ihan hirveän kuumeen, enkä niissä lihassäryissä pystynyt olemaan futonin päällä. Pikaratkaisuksi heitettiin vanhat patjat vaan siihen päälle, ja niin ne jäi. Ehkä se vaikuttaa sieltä alta....

Hhhmm, menenkin heti tutkimaan, kuulostaa mielenkiintoiselta :D

Ahahah! :D Mä tykkään mun futonista <3 Kai kaikkeen tottuu... Mullakin on aluksi pari päivää aina niskat jumissa, jos vaihdan tyynyä, joita mulla on siis 2 erilaista, mutta sitten se helpottaa... :D

FFFifi
Fitness Führer

Jep, en luovuta vielä...kai tämä tästä :D

Sama kokemus. :( Kauheaa rahan tuhlaamista. Mutta pakkohan se oli kokeilla jos vaikka pääsisi niskajumituksista eroon. Ei onnistunut, pahensi asiaa. Itse en onnistunut saamaan edes unta ja se päänsärky. Kaappiin meni.

Petauspatja on samaa matskua ja se on oikeasti toimiva :) Tai no ainakin kissan mielestä. Kissa on maannut samassa kohdassa kohta kaksi vuotta niin siinä alkaa olla sille sellainen oma kolo.

FFFifi
Fitness Führer

Harmi :( Mutta kyllä mäkin saatan vielä tuohon petariin kallistua... Tosin sen ostan kyllä ihan Ikeasta, en viitsi lähteä syytämään rahaa Tempuriin jos se ei olekaan hyvä :P Kuinkakohan pian siihen syntyy itsen muotoinen kolo..?

Vierailija (Ei varmistettu)

Johtuneeko sitten ympäristön vai oman lämpötilan muutoksista vuoden sisällä, Tempur on mulle mukavampi talvella kuin kesällä. Kesällä tuntuu kuin nukkuisi jäykähköllä vanukkaalla täytetyllä patjalla, talvella siihen taas uppoaa juuri sopivasti, vaikka 72 kiloa ei näin mieseläjälle pitäisi olla mitenkään ongelma tuon kanssa. Kesällä tahtoo kipeytyä selkä ja nukkuminen on ihmeellistä kierähtelyä, talvella taas olen kuin Dracula arkussa, herään samassa asennossa mihin nukahdin. Ei auta pattereiden säätelyt tai viilentelyt kesällä, tuskaista on. Inha varustelukierre jos joutuu hankkimaan kesämakuuhuoneen ja sinne sen futonin (testaamatta on vielä se). Tempur- tai vastaavan materiaalin tyynyt on meikäläisen rangalle myös ihan mahdottomuus, niihin ei sitten uppoa tarpeeksi edes saunassa.

Mari H. (Ei varmistettu)

Heh, minulle Tempur on kesällä välillä liiankin lötköpötkö, ja nyt viileämmällä taasen omaan makuun paremmin istuva ja napakampi. Mutta ehdottomasti sekä ympäristön että oma lämpötila vaikuttaa paljonkin.

Kommentoi