Blogigaaloissa

Olen vähän jälkijunassa koko muuhun Lilyyn verrattuna, mutta alan nyt vasta toipua viikonlopusta ja kykenen siitä kirjoittamaan.

Perjantaina olin Aussie Blog Awards -bileissä. Kaikki palkintojenjaot sun muut menivät vähän ohi, mutta lilyläisiä ja muita bloggaajia tuli sitten tavattua senkin edestä. Kauhistuneen poseeraukseni Verkkari-Ninan kanssa näet Trendin Fb-sivulta (tai siis minä olen kauhuissani, Nina ei). Epämääräistä ryhmäkuvaa taas on tarjolla Ma-material Girl -blogissa. Illan huippukohta oli ehdottomasti änkeytyminen samaan kuvaan Mustan Barbaarin kanssa (vai Musta Barbaarin…hhmm)! Vähän, tai no suoraan sanottuna paljon, nolotti mutta oli pakko. Tämän huikean otoksen pääset kurkkaamaan Instagramista (Iik! IIK!!!).

Vähän mietin, että mitenköhän sitä vielä jaksaa toisen päivän, mutta aikaisen kotiinlähdön ja muutenkin harjoitetun puritanismin ansiosta osallistuin lähes pirteänä Indiedays Inspiration Day -tapahtumaan. Illalla suuntasin vielä Indiedays Blog Awards -bileisiin.

Asua en jaksanut vaihtaa, mutta sen verran hulluttelin että tein letin toiselle puolelle päätä ja laitoin eri huulipunaa. Oikein korotkin oli, molempina iltoina vaikka kassista löytyi varoiksi myös lenkkarit. Ekana iltana niihin päädyttiinkin, mutta vasta poistuessa!

indiedays_blog_awards_2014_9.jpg

Mekon tarinan voit lukea Liituraitahupparista. Clutch on ankeriaannahkaa, ja löysin sen kirpputorilta. Hopeinen rannekoru on vintagea vuodelta -37, huulipuna Yves Rocherin kesän uutuuskiiltopuna sävyssä Rose Cocktail (saatu), kengät yllärinä Anttilasta sen jälkeen kun olin rampannut kaikki Helsingin kenkäkaupat läpi. Kuva Henri Ilanen/ Olympus.

Indiedays Blog Awardseissahan olin ehdokkaana, mutta en voittanut enkä ollut edes top kolmosessa, nyyh…mutta olihan se kivaa olla jo ehdollakin! Tosi, tosi paljon kiitoksia kaikille äänestäneille!

 

P.S. Juoksin eilen! 7 kilsaa! Vuhuu!

***

Weekend was full of parties, first Aussie Blog Awards and then Indiedays Blog Awards. It took its toll. I’m old.

muoti paivan-tyyli oma-elama suosittelen
Kommentit (4)
 1. Kaenuulaenen
  18.4.2014, 16:29

  Sikaseksikäs pysyen juuri tyylikkään rajoissa mutta onnistuen olemaan härnäävä. Sitä kai tavoittelitkin.

  1. Hhhmm, en analysoinut noin tarkasti, mutta mikäpä ettei 😀 Kiitos!

 2. Mä äänestin sua ja satuin voittamaan sen Asus-tabletin, joka arvottiin äänestäjien kesken. Ja ainoa syy, miksi äänestin, oli se että sä olit ehdolla! Kohtalon johdatusta, selvästi. Kiitos siis lienee paikallaan: KIITOS!

  1. Oi miten hienoa! Onnea!!!

   Niin käytän tätä kun olen seuraavan kerran ehdolla jossain! ”Äänestä minua, viimeksikin juuri minua äänestänyt voitti palkinnon!” 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *