Blue Village -yllätys Bahia Felizissä

Yhteistyössä Finnmatkat.

Kovasti joka puolella hehkutetaan, että kevät on tuloillansa. Pakko sanoa, että vaikka onkin aikaisessa, on tämä silti vähän hidasta minun makuuni! Ikkunasta näkyy jälleen kerran räntäsadetta, joten haluan siirtyä vielä muistelemaan muutaman viikon takaista reissuamme Bahia Feliziin.

P1290043.JPG

Majoituimme ensimmäisen kerran ikinä Finnmatkojen Blue Village -lomakylään. Lomakylä tarkoittaa sitä, että vieri vieressä on useampi hotelli, joissa on yhteiset palvelut. Useimmiten valitsen pienen hotellin, koska tykkään rauhallisesta lomailusta, joten suhtauduin hieman epäluuloisesti isoon kompleksiin.

P1271184.JPG

Majoituimme Tres Vidas -hotellissa, joka oli hieman syrjemmässä ”päähotelli” Orquidean kulmilta. Vastaanotto ja ravintolat ovat pääasiassa Orquidean alueella. Tres Vidasissa ei ole omaa uima-allasta, mutta saman kylän sisällä pääsee puljaamaan kahdella eri allasalueella sekä treenaamaan spa:n uima-altaaseen, joihin on jokaiseen parin minuutin kävely.

P1290205.JPG

Osassa Tres Vidasin huoneistoja on ”oma” uima-allas. Allas on yhteinen neljän huoneiston kesken, ja siihen pääsee suoraan omalta terassilta. Allas oli yllättävän iso, siinä pystyi ihan kunnolla uimaan. Se ei yhtenäkään lomapäivänämme ollut ylikäytössä, joten se tuntui omalta.

P1271195.JPG

Oman altaan etuja ovat myös sen huomattavasti allasaluetta mukavammat aurinkotuolit. Sekä tietysti nopea yhteys jääkaapille ja vessaan, mitkä lapsiperheessä tulevat aina tarpeeseen.

P1260837.JPG

Tällainen huoneisto omalla altaalla sopii erityisesti niille, jotka tykkäävät olla omassa rauhassaan, sekä kaltaisimmille perheille, joista osa tuntuu olevan kaloja!

P1300297.JPG

P1300232.JPG

Majoituimme oli design-huoneistossa, mikä näkyi oikein miellyttävänä ja harmonisena kalustuksena. Säilytystilaa oli myöskin runsaasti, mikä ei ole kovin tavallista, mutta piti huoneen huomattavasti siistimpänä. Myös itse huoneisto oli tilava, ja sinne olisi mahtunut majoittumaan kuusikin henkeä.

Hotellin sängyt ansaitsevat erityismaininnan. Matkalla Bodybalanceen ihmettelimme toisen äidin kanssa sitä, miten makoisasti lapsemme nukkuivat. He nukkuivat vielä kun lähdin tänne! Nimenomaan! Lapsetkin kehuivat sänkyjä vuolaasti. Me aikuiset havahduimme ensimmäisenä yönä ja luulimme olevamme kotona, mikä kertoo aika paljon petien mukavuudesta!

Bodybalancen lisäksi Bahia Felizin Blue Villagessa on todella runsaasti liikuntamahdollisuuksia. Olen kirjoittanut niistä tarkemmin aikaisemmassa postauksessa.

P1271103.JPG

P1281673.JPG

Monipuolisten liikuntapalvelujen lisäksi Blue Villagessa on todella paljon ohjelmaa lapsille, alkaen ihan leikki-ikäisistä teineihin. Oletan, että iso osa lapsista tykkää oman ikäisestään seurasta, mutta ehkä suurin syy valita Bamsekerho on se, että se tarjoaa vanhemmille kahdenkeskistä aikaa!

P1271172.JPG

The Hangout tarjoaa ohjelmaa 12-15-vuotiaille nuorille.

Lapsillekin on tarjolla liikunta-aktiviteetteja, kuten tanssitunteja, vesipeuhulaa ja uimakoulu. Suurin osa palveluista pitää varata etukäteen, osa on maksullisia ja osa ei. Palveluista lapsille, nuorille ja aikuisille löytyy lisäinfoa hotellin esittelystä.

P1271124.JPG

Ohjatun tekemisen lisäksi alueelta löytyy myös leikkipaikka.

P1271177.JPG

Sekä kissoja, jotka ovat omien lapsieni mielestä etelänmatkojen parhaimpia juttuja!

P1290244.JPG

Luikku (vas.) ja Misse seurasivat meitä ovelle joka ilta. Lasten mielestä ne olisi pitänyt ottaa asumaan meidän kanssa!

Bahia Felizin Blue Villagen hotelleihin on mahdollista ostaa all inclusive, puolihoito tai aamiaiset. Alueen ravintoloissa voi toki aterioida myös kertamaksulla. Itse söimme ateriat muissa saaren ravintoloissa, mutta kuulin kehuja varsinkin monipuolisesta aamiaisesta ja siitä, miten hyvin erikoisruokavaliot on huomioitu.

Allasalueita Blue Villagessa on kaksi, ja molempia voi käyttää, majoittui sitten missä tahansa lomakylän neljästä hotellista.

P1271168.JPG

Orquidean allasalue.

Kokonaisuutena Blue Village oli positiivinen yllätys. Oma allas tarjosi rauhaa, mutta halutessa alueelta olisi löytynyt kaikki palvelut ravintoloista minimarketeihin, viihdeohjelmaan, liikuntaan, leikkimiseen ja uimiseen.

P1271181.JPG

Alueella on mahdollista majoittua kuten missä tahansa hotellissa, ja mennä kuten huvittaa, mutta se on hyvä valinta myös silloin, kun haluaa maksimoida rentoutumisen ja minimoida säädön. Suosittelen Blue Villagea erityisesti perheille, jossa on pieniä lapsia, ja jossa halutaan pääasiassa rentoutua. (Ja nukkua! Ne sängyt!)

P1271173.JPG

Bahia Feliz on kokonaisuutena aika rauhallinen kohde, mutta yhteydet sieltä niin julkisilla, taksilla kuin vuokra-autolla tai pyöräillenkin ovat varsin hyvät.

Mikäli kaipaa vielä enemmän viihdettä ja tekemistä, mitä lomakylä tarjoaa, on aivan hotellin nurkalla ostoskeskus ruoka- ja showravintoloineen. Varsinaista menomestaa etsivä joutuu tosin suhaamaan vähän kauemmaksi. Edellisellä matkallamme itseään Bahia Felizin parhaaksi – ja ainoaksi – tanssipaikaksi mainostanut ravintola oli sulkenut ovensa. Taksilla kyllä pääsee esimerkiksi Inglesiin nopeasti ja edullisesti. Shoppailemaan kannattaa lähteä joko Las Palmasiin (n. 40 minuuttia bussilla) tai Atlantico-ostoskeskukseen (n. 10 minuuttia bussilla).

P1290224.JPG

Jos itse olisin ollut matkassa ilman lapsia tai lapsenvahdin kanssa, olisin viettänyt iltaa mieluiten aivan hotellialueen edessä sijaitsevalla rantakaistaleella, johon on rakennettu mukava istuskelupaikka. Suunnittelin myös ostavani kahvilasta croissantteja evääksi ja syöväni aamiaista siellä, mutta treenaaminen vei voiton joka kerta!

P1300366.JPG

 

Finnmatkat tarjosi matkamme ja majoituksemme.

***

I like to stay in little hotels when I travel, because I like it quiet and calm. In Bahia Feliz we stayed in Blue Village, so I wasn’t sure how calm it would be! To my surprise I enjoyed it a lot! We had ”own” pool next to our room, which was very nice. And having all the possible facilities in same area was actually quite realxing, too.

suhteet oma-elama liikunta matkat
Kommentit (2)
  1. Lähtökohtaisesti mua ei kiinnosta ulkomaanmatkat tai muutkaan reissut juuri ollenkaan. Mut tää postaus pienesti herätti matkakuumetta… Mut siis oma uima-allas terassilla?? me niin ei muuta tehtäiskään kun uitais!!! 

    1. Joo toi oli kyllä niin loistojuttu!! Ja kovassa käytössä kyllä meillä, oli tosi kiva kun pystyi uimaan miten halusi ja muutenkin oli rauhallista. Mutta vähän tästä tuli sellainen fiilis, että näinköhän sitä enää voi majoittua muualle kuin tällaisiin huoneistoihin, missä on oma allas 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *