Fitness Führer muuttaa!

Olen vakaasti sitä mieltä, että bloggaajan ei koskaan pidä pahoitella bloggaustaukoa. Lukija ei kuitenkaan ole sitä huomannut, mutta nytpä huomaa.

En siis pahoittele mitään, mutta kerron kuitenkin, että en ole pelkästään huvikseni lojunut iltoja sohvalla virkkaamassa ja katsomassa 80-luvun tanssielokuvia. (Katsoin myös Working Girlin, sehän ei ole tanssielokuva, mutta mahtava raina noin muuten.)

En ole bloggaillut tässä välissä koska….

Fitness Führer muuttaa Me Naiset -lehden verkkosivustolle!

fitness fuhrer.jpg

Vanhat postaukset ja kommentit siirtyvät myös (jos internetin jumalat ovat suosiollisia), joten jatketaan sillä puolella tästä mihin jäätiin. Toivon, että jatkatte seuraamista myös uudella tontilla!

Palatakseni bloggaajakäytäntöihin: tässä vaiheessa kuuluu ilmeisesti sanoa, että meininki jatkuu ihan samanlaisena kuin tähänkin asti. No sitä en kyllä lähde lupaamaan. Katsellaan mitä tuleman pitää! Samoissa aiheissa toki pysyttelen edelleen, joten jatkossakin on luvassa ulisevia maratonrapsoja, kummallisia lajikokeiluja, liikunnallisten ilmiöiden ruodintaa, kaljanjuontia sekä totta kai juttuja, joissa pyrin käyttämään mahdollisimman monta synonyymiä sanalle ”takapuoli”.

Tervetuloa siis seuraamaan Fitness Führeria osoitteeseen www.menaiset.fi/fitnessfuhrer!

(Linkki alkaa toimia mahdollisesti huomenna. Jos ei, niin pian eniveis.)

 

P.S. Kiitti kaikki Lilyn tyypit mahtavasta seurasta! Täällä oli hyvä aloittaa bloggaaminen, ja vähän pelottaa lähteä isoon internetiin. Tulkaa moikkaamaan!

***

My blog moves, continue reading at www.menaiset.fi/fitnessfuhrer.

suhteet oma-elama liikunta suosittelen
Kommentit (37)
  1. Uraäidin Ruuhkavuodet
    12.5.2015, 09:41

    Wau – onnea matkaan!

  2. Kiitos kiitos! Pehmeä ja pörröinen on hyvä, olenhan sellainen itsekin 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *