Harkitseva kuluttaja

Istun täällä perjantain myöhäisiltana kirjoittamassa postausta ja juomassa alkoholitonta kaljaa. Kuulostaa ehkä vähän siltä, että minulla ei ole elämää. Ei kuulkaa pidä paikkaansa se. On kyllä, ja siihen sisältyy aivan erityisen jännittäviä hetkiä. Siis todella kerta kaikkisen jännittäviä.

Tuijotan nimittäin tätä:

Kuva 7.png

Juu kyllä, se on 24 tunnin juoksun ilmoittautumislomake. Vuorokausi. Sisäradalla. Lyhyellä sisäradalla.

Luulin, että tuonne olisi vaikea päästä. Ilmoittautuminen on ollut auki yli kuukauden, mutta näyttäisi siltä, että paikkoja on vielä. Kai tuo lomake sulkeutuu, kun mukaan ei enää mahdu? Luulin myös, että osallistujilla pitäisi olla jotain taustaa ultrajuoksusta, mutta sivuilla lukee tapahtuman olevan ”avoin kaikille”. Mitä nyt kysyvät aiemmat 100 kilsan ja 24 tunnin enkat, mutta kysytäänhän aiempia ennätyksiä miltei kaikissa ilmoittautumisissa.

Katsoin myös viime vuoden tulokset. Naisista hitaimmat ovat juosseet reilua 90 kilometriä. Eihän se ole kuin nelisen kilsaa tunnissa, ja välillä saa levätä! Voiko tuo nyt olla kovin paha nakki? Kotona kannustettiin heti Kyllä sinä ainakin satasen juokset. Vähän kyllä epäilen, että kyseessä on juoni, jossa minut meinataan saada kiipeliin, ja ajatellaan, että imartelemalla se onnistuu helpoiten.

Mutta kyllä tuo houkuttaa, pakko myöntää. Jos juomani olisi tavallista alkoholipitoista kaljaa, olisin varmaan jo painanut lähetä -nappia. Siitä olen aika varma, että Ateenan jälkeen en halua pistää nimeäni listaan, joten se kannattaisi (”kannattaisi”) tehdä nyt.

Voiko joku hakkeroida minulta netin poikki tai voitteko mennä ilmoittautumaan tuon tukkoon? En ole varma miten kauan itsehillintääni riittää.

***

So we starded to talk about this 24 hour run and my spouse said I’d do just fine and run about 100K. I certainly did not think so, but now I’m like yeah, sure, maybe I would. And it seems that there’s still places left… I really need to get out of the internet and forgot this before I’m in big trouble. Running 24 hours in an indoor track surely sounds like a big trouble!

Kommentit (5)
  1. Karoliina/Candyontherun
    25.10.2014, 17:25

    Huhhuh! Jos tonne meet, niin pidän sua entistä hullumpana! 😉 Siis kaikella hyvällä! 😀 Oon ollut pari kertaa seuraamassa 24h kisaa aika läheltä, kun olin Esportilla töissä, ja se on kyllä ihan kreisiä menoa 😀 Arenan sisärataa 24h, ei herrajumala. Mutta JOTAIN siinä on, koska se on aika samaa jengiä siellä mukana vuodesta toiseen. Meillä oli työntekijöiden kanssa jo yleisenä vitsinä esittää tapaa, jolla 24h juoksijat kävelivät sen suorituksen jälkeen..sellaista haarat levällään ja vaappuen! 😀 Mutta siis, täysi respekt niille juoksijoille, ihan huikeita kestävyysurheilijoita!! 🙂 Lupaan tulla huutelemaan sulle ja kannustamaan, jos meet! 😀

  2. Why not? Kerranhan sitä vaan eletään.. 😉

    1. Niin….ja ehkä vain tuohon asti :O 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *