I love me -messuilla

Käväisin I love me -messuilla. En mennyt tsekkaamaan mitään tiettyä, haahuilin vaan. Pari kivaa juttua tulikin vastaan.

Ehkä eniten innostuin messujuoksusta. 28.12. järjestetään Messukeskuksessa sisäjuoksutapahtuma, jossa matkoina on 5 ja 10 kilsaa sekä puolimaraton. Reitti ei taida soveltua ennätysten tekoon, sillä matkan varrella on ainakin ramppeja ja rappusia, mutta eipä tarvitse hölkätä hangessa. Paikalla on dj soittamassa musiikkia, ja mukaan voi ottaa omat tsemppaajat. Ajantosta, huollosta, mittauksesta ja tuloksista vastaa Runner’s High. Saatanpa hyvinkin osallistua, hiukan riippuen vuodenvaihteen aikatauluistani ja loppuvuoden juoksutapahtumista. Ilmoittautuminen tapahtumaan on auki 26.12. asti.

PA120509.JPGSaisipa tätä Runner’s High -olutta* myös messujuoksussa!

Näin valitettavan vähän mitään tanssi- tai muita esityksiä (koska en viitsinyt lukea aikataulua), mutta minulle onneksi vinkattiin Himo Clubin tuntinäytteistä.

PA120495.JPG

Voi että tuli himo (heh!) mennä taas charlestontunnille! En pärjännyt siellä kovin hyvin kun kokeilin, mutta homma näytti taas niin hauskalta, että voisin rohkaistua testaamaan uudestaan. Eiköhän se hupi siitä irtoa kun oppii askeleet paremmin. Toinen kiinnostava laji on dancehall.

PA120499.JPG

En muista oliko tämä dancehall fever vai dancehall reggae -tunnin esittely, mutta hilpeän oloinen joka tapauksessa.

Yoga Nordicin esittelypisteellä olisi päässyt kokeilemaan ilmajoogaa, mutta kun tuli lähdettyä messuille minihameessa, jätin tyyppauksen siveellisyyssyistä väliin. Nappasin mukaani ilmapallon, jolla saa eurolla kokeilutunnin, joten ehkäpä nyt lopultakin saan itseni raahattua sinne!

Törmäsin myös kidutuspenkeiltä näyttäviin laitepilates- ja Gyrotonic-vempeleisiin. Näitä pääsee kokeilemaan Pilates Ateljéssa Hakaniemessä. Lajit käyvät joko harjoitteluksi sellaisenaan tai tukilajeiksi esimerkiksi tanssijoille tai uimareille. Testiin!

PA120504.JPG

Gyrotonic-vehje. Peljottavan näköinen, eikö?

PA120500.JPG

Nämä pikkukaverit taas näyttävät vaarattomilta, mutta kuulemma jo puolen tunnin jälkeen on ihan tärinöissä.

Testiin päätyi myös Udo’s Oil -öljysekoitus*, jossa on omega 3, 6 ja 9 -rasvahappoja suhteessa (2:1:1). Öljysekoitus on tehty luomukasviöljyistä, ja Puhdistamon esittelijät väittivät, että sen terveysvaikutukset huomaa jo parissa päivässä. Katsotaan!

PA120519.JPG

Kauneuspuolta tuli koluttua hiukan vähemmän, mutta kävin tutustumassa uusittuihin Biozell-tuotteisiin. Therapeutic-sarjan tuotteiden* pitäisi soveltua erityisen hyvin paljon liikkuville, tai muille jotka joutuvat kluttaamaan päänahkaansa koko ajan. Päänahkani on nirsompi kuin pelkällä roskaruoalla kasvanut uhmaikäinen, joten saa nähdä mitä se näistä pitää.

PA120512.JPG

Esittelyjen keskellä käyskennellessä tuli vastaan myös muutama kauneusleikkauksia kaupitteleva yritys. Niiden kohdalla mietin kovasti, että miten heidän henkilökuntansa on opastettu lähestymään potentiaalisia asiakkaita messuilla? Hei, kiinnostaisiko sinua kauneusleikkaus? Hei, oletko kuullut uusista rintojensuurennusmetodeistamme? Moikka, mites tuo kasvojenkohotus, onko suunnitelmissa? Jokainen näistä on minusta aika riskaabeli aloitus. Eivät lähestyneet minua muuta kuin arvonnan merkeissä, mistä olin ensin huojentunut. Sitten mietin että ehkä ne ajattelivat että olen a.) liian köyhä, b.) ulkonäkööni välinpitämättömästi suhtautuva, c.) toivoton tapaus, tai mikä pahinta, d.) kaikki edellämainitut.

En muuten osallistunut arvontaan.

I love me -messut jatkuvat vielä sunnuntain Helsingin messukeskuksessa. Jos menet niin laita housut!

 

*merkityt tuotteet sain lahjaksi. Kaikki postauksen linkit ovat tavallisia linkkejä.

***

I was at beauty & healt fair. I found out that there’ll be arranged an indoor running event in Helsinki Fair Center 28.12.2013. I think I could try it but I’m wondering is a half marathon too long distance to run indoors?

Kommentit (5)
  1. Moi, millaiset kokemukset jäi tuosta Udo´s oilista? On pyörinyt mielessä, josko hankkisi, aika kallis pullo vaan…

    1. En muistanut ottaa sitä hirveän säännöllisesti, vaan silloin tällöin. En kyllä huomannut mitään erityisiä vaikutuksia, mutta kyllähän se laadukkaan oloista oli.

      Pumpuin Lotalta voi varmaan kysäistä myös, hän testasi samaa kamaa http://www.lily.fi/blogit/pumpui/testissa-udos-choice-ultimate-oil-blend

  2. Joo, Charlestoniin vaan rohkeasti! =)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *