Jouluarvonta! Voita osallistuminen puolimaralle + 5 krt juoksukoulua kahdelle!

Minulla oli viikonloppuna synttärit. Siitä muistui mieleeni, että joitain vuosia sitten sain synttärilahjaksi osallistumisen puolimaratonille. Ihan täytenä yllätyksenä se ei tullut. Olin ehtinyt juoksennella jotenkuten elokuusta alkaen, ja tullut siihen tulokseen, että kymmenen kilsaa ei enää olisi motivoiva tavoite. Rupesin siis miettimään puolikasta.

Ilmoittautuminen tuntui vähän kuumottavalta. Uskallankohan? Kun ilmoittautuminen tehtiin lahjamuodossa, pääsin eroon päättämättömyydestä. Saatoin myös selitellä muille noo kun lahjaksi sain, jotta he eivät pitäisi minua liikoja itsestään ajattelevana leuhottajana.

Ajan mittaan kävi ilmi, että kyseessä oli melkoinen lahja. Ensimmäinen puolikkaani on edelleen yksi hienoimmista juoksukokemuksistani. Ei se ihan helpolla mennyt, mutta olin todistetusti suoriutunut kahdestakymmenestäyhdestä kilometristä. Semmoisen jälkeen uskoo suoritutuvansa aika paljosta muustakin. Kuten nyt vaikka neljästäkymmenestäkahdesta kilometristä! Eivätkä kaksinumeroiset kilsaluvut ole suinkaan ainoa asia, mitä siitä seurasi.

Olen terveempi. Iloisempi. Paljon paremmassa kunnossakin tietysti. Minulla on harrastus, jonka ansiosta pääsen vaikka mihin hienoihin paikkoihin ja saan mielettömiä kokemuksia. Puhumattakaan nyt tästä blogista ja työstä liikunnan parissa, sekä tietysti niistä kaikista kivoista tyypeistä, joihin olen samalla tutustunut. Kun aloitin juoksua, minulla oli sellainen kutina, että jotain uutta tästä seuraa, mutta ihan tätä laajutta en osannut kuvitella!

Koska olen sitä mieltä, että saamani puolimaratonin osallistuminen oli niin kerta kaikkisen hieno lahja, haluan tarjota mahdollisuuden siihen myös muille!

Arvon kaksi osallistumista Helsinki Half Marathonille 6.6.2015. Jotta paikan päälle voi mennä itsevarmana ja hyvin valmistautuneena, lisätään pakettiin vielä kaksi viiden kerran treenipassia Runner’s High:n juoksukouluihin!

Osallistu arvontaan kertomalla kommenteissa miksi haluaisit voittaa tämän paketin. Voit myös vähän vihjata, kenet ottaisit mukaasi, mutta älä liian tarkasti 😉 Koska joulu tulla jollottaa, arvonta-aikaa on vain torstaihin 18.12. klo 24.00 saakka. Osallistu siis saman tien, ja muista jättää sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään!

10174864_610510409039708_4481146157201052034_n.png

Kahden HHM-osallistumisen ja kahden viiden kerran passin paketin arvo on tällä hetkellä voimassaolevilla joulualennuksilla 204 euroa. Arvon yhden paketin. Voittaja voi siis osallistua itse sekä treneihin ja puolikkaalle ja antaa toisen osallistumisen ja passin joululahjaksi. Tai jos voittaja ei itse halua käyttää voittoaan, niin koko paketin voi toki antaa lahjaksi.

Helsinki Half Marathon järjestetään ensi kesänä toista kertaa. Tänä vuonna osallistuin tapahtumaan jäniksenä, kokemuksesta ja mm. reitistä voit lukea täältä. Tarkoitukseni on olla jänistämässä myös ensi vuonna, varmaankin samaa 2:30 aikaa. Mikäli se on tavoitteesi, niin tervetuloa peesiin!

Runner’s High on helsinkiläinen juoksuvalmennusyritys, joka järjestää juoksu-, puolimaraton- ja maratonkouluja, lihaskuntoharjoittelua sekä etävalmennusta. Juoksukouluissa voi tammikuusta 2015 alkaen treenata silloin kuin itse haluaa ja niin usein kuin haluaa, joko sarjapasseilla tai kertakäynneillä. Harjoitukset soveltuvat jatkossa entistä paremmin kaikentasoisille juoksijoille useampien tasoryhmien ja vaihtoehtojen vuoksi. Runner’s High:n valmentajat ovat Suomen huippujuoksijoita, joten tietotaitoa löytyy varmasti.

Onnea arvontaan!

MUOKATTU: Arvonta on päättynyt, ja sen voitti nimimerkki Sillycatlady!

***

Do you want to run Helsinki Half Marathon with your friend? Maybe also train for it in a running school held by Finnish top runners? I’ll raffle two training passes and attending to the run for two persons. Participate by leavin a comment latest on 18.12. at 24.00. Remember to leave your e-mail address!

suhteet ystavat-ja-perhe liikunta suosittelen
Kommentit (75)
  1. Wau, tämähän tuli juuri oikeaan aikaan! Laitoin itseni likoon tänä vuonna ja juoksin ensimmäisen puolimarani HCRlla. Fiilis oli mahtava! Tarkoitus oli juosta syksyllä vielä kymppi, mutta opiskelu, uusi asunto ja elämäntilanteen muutos veivät keskittymistä ja aikaa. Keväällä haluaisin taas antaa aikaa hyvinvoinnille ja rakkaalle juoksuharrastukselleni, ja ohjatut treenit auttaisivat todella panostamaan hyvinvointiini. Uusi ennätys puolikkaalla olisi haaveissa, ja joskus vielä kokonainen marakin, kuhan saan tarpeeksi rohkeutta kasaan. Mukaan suostuttelisin veljeni, joka inspiroitui omasta puolikkaastani ja oli mukana tsemppaamassa pikkusiskoaan.

  2. Osallistun arvotaan. Olen juossut yli kymmenen vuotta ilman tavoitteita, ilman mitään päämäärää. Kaksi vuotta sitten keksin osallitustua Naisten kympille. Se oli mahtavaa ja osallistuin toisenakin vuotena. Nyt haluaisin kuitenkin kokeilla jotain vähän haastavampaa. Tekniikkani kaipaisi kuitenkin todennäköisesti viilausta sillä, kun olen itse kokeillut juosta vähän pidempiä matkoja, lonkkiini alkaa sattua. Tästä syystä olisin erityisen kiinnostunut tästä arvontapaketista, johon kuuluisi myös juoksukoulu. Mukaan lähtisi tuleva avopuolisoni, joka on myöskin innostunut juoksemisesta.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *