Miks toi aikuinen on pallomeressä eli äitiyden parhaat puolet

Olimme Snadistadissa viettämässä esikoisen synttäreitä. Ai että oli hauska paikka! Käytin tietysti tilaisuuden hyväkseni ja kohelsin joka vempeleessä. Missään ei ainakaan ollut kylttejä, jotka olisivat kieltäneet aikuisten menon esimerkiksi pomppulinnaan. Tai polkuautoilla ajamisen. Tai trampoliinissa hyppimisen. Tai temppuradalla kiipeilyn. Joten ilo irti, ei sitä turhan usein pomppulinnaan pääse!

Kuvat ovat valitettavasti vähän tärähtäneitä, malli onneksi ei.

Trampoliini oli superhauska. Olin tankotanssimassa juuri ennen juhlia, ja onnekseni olin laiskuuttani jättänyt treenirintsikat päälle!

P7250841.JPG

Ihan hiki päässä hypin tuossa.

Tein kaikkiin lapsiin vaikutuksen hulavanteen pyöritystaidoillani. Tai siis ketään niistä ei kiinnostanut yhtään.

P7250838.JPG

Koripalloon en ollut koskenut sitten kouluvuosien, enkä silloinkaan koskenut siihen mielelläni. Nyt pomputtelu oli kivaa, ja koreja oli tosi helppo heittää. Ehkä siksi, että kori oli matalammalla kuin koulun liikuntasalissa. Saatoin myös seistä lähempänä sitä. Tai sitten olen vaan niin ylimaallisen taitava. Kallistun viimeiseen vaihtoehtoon.

P7250815.JPG

Pääsin kokeilemaan myös skedeystä. Skedeilyä? Skedettämistä?! Ehkä lopetan epätoivoisen pätemisen ja sanon, että yritin skeittilautailla (ei hitsi, onko tuokaan mikään sana?). Oli muuten vaikeaa! Tai en ole varsinaisesti ajatellut, että skeittaus (skeittaus!) olisi helppoa, mutta se oli ylläri, että se on aivan tolkuttoman hankalaa.

P7250806.JPG

Jaahas. Voi apua. Mitä tästä tulee?

Alla kuva, joka löytyy sanakirjasta kohdalta lameinta ikinä.

P7250805.JPG

Tyyppasin myös ramppia, mutta se oli vielä tätäkin surkeampi suoritus.

Pomppulinna ja pallomeri – yhdessä! Tasapainon kannalta hieman haasteellinen juttu, ne pallurat ilmestyivät nimittäin aina juuri jalan alle.

P7250824.JPG

Oli ihan loistosynttärit, varsinkin äidin mielestä vaikka lapsetkin tykkäsivät. Kyllä kannattaa hankkia lapsia jo ihan tällaisten asioiden takia. Todennäköisesti vien pallerot tuonne ihan ilman syytäkin, että pääsen itse ”treenaamaan” vempeleissä. Kuinkakohan kauan he vielä haluavat minut mukaan…

***

My older child had a birthday party in SnadiStadi. The kids had fun and I – well I just loved it!

suhteet ystavat-ja-perhe liikunta suosittelen
Kommentit (12)
 1. Ninan verkkareissa
  26.7.2013, 07:41

  Joo hei näyttää samalta meiningiltä kuin minä veljen ja muiden silloisten natiaisten kanssa HopLopissa ja Espoon siinä vastaavassa sisähallihommelissa 🙂 Teilasitko montakin lasta trampalla? 

  1. Joo, aika samanlainen on. Pari läheltä piti -tilannetta sattui, mutta en ihan osunut kehenkään… Lapset oli hirveän vaativia, ne halusi että mä hypin koko ajan vaan kovempaa! kovempaa! niin kovaa kun pystyt! jotta ne pomppi ylös alas itsestään. Lopulta piti olla jo sillee et ei täti jaksa enää, täti on jo vanha 😛

 2. Inka / alternatiiviurheilija.net
  26.7.2013, 06:44

  Hah, huippu toi kuva missä skeittaat ja pidät hameenhelmaa ylhäällä! Haluisin siitä jonkun julisteen! 😀 Asennetta.

  1. Hahaa 😀

   Ehkä voisin alkaa myymään niitä: virallinen Fitness Führer -fanijuliste 😛

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *