Mitä sul on pusseissa?

Minua pyydettiin Instagramin puolella osallistumaan haasteeseen, jossa kuvataan käsilaukun sisältö. Olin jo aiemmin ajatellut tehdä Mitä treenikassistani löytyy -postauksen, joten päätin yhdistää nämä kaksi. Ajattelin, että jälkimmäinen olisi jotenkin olennainen ja informatiivinen, vaan …no ööh. Tässäpä siis katsaus käsilaukkuni (joka toimii treenikassinani), sisältöön.

Kuvien sisältö on täysin sensuroimatonta, mutta tuskin järkyttää herkimpiä katsojia. Muuta kuin jos teitä on siellä esimerkiksi fysioterapeutteja, ortopedejä tai vastaavia.

laukku.jpg

Tällä hetkellä käytän vanhaa Mulberryn pussukkamallista olkalaukkua, joka syö ihan käsittämättömän määrän tavaraa.

Kas tässä kurkistus sisäpuolelle:

laukkusis.jpg

Kaadetaanpa ne kamat ulos.

kamat.jpg

En tiedä miksi näistä kuvista tuli ihan mössöä. Sori.

Randomia sälää oli yllättävän vähän, ja suoranaista roskaakin ainoastaan yksi nenäliina (oho näköjään sensuroin sen vahingossa!) ja kirpputorin hintalappu jollekin, joka on maksanut 1,5 euroa (haalea mintunvihreä kökkäre avainten alapuolella). Kaikki muu veskasta löytynyt silke on todennäköisesti tarpeellista, mukaanlukien satunnaiset käyntikortit, lapsen kirjoittama lappunen ja matkalaukun nimitunniste, jonka sain Matkamessuilta.

Alla olevassa kuvassa on esitelty sisältöä vielä tarkemmin. Pahoittelen, että olen tehnyt kuvan Powerpointilla, tietokone sanoo edelleen ei. Pahoittelen myös noita fiboja, ei napannut enää lähteä korjaamaan.

Esitys1.jpg

En ymmärrä, mitä nenäsumute teki tuolla, mutta Voltaren on päivittäisessä käytössä. Sen ansiosta kykenen toimimaan suunnilleen normaalisti. Mukana on vaatetta sekä spinnailua että tankotanssituntia varten, sininen Addun toppi* ensiksimainittuun ja Lidin paita ja SOCin sortsit jälkimmäiseen. Suihkukamoja ei ole, koska harvemmin on aikaa jäädä salille suihkuttelemaan, peseydyn sitten kotona. Vaihtoalusvaatteita ja sukat sentään löytyy!

Avaimia on sekä pukkarin kaappiin (pääkalloavainperällä, koska olen paha tyttö) että kotiin (paaviavainperillä, koska olen paha tyttö). Paaveja on kaksi elinaikanani hallinnutta, tulevalta Rooman reissulta täytyy ostaa kolmas jeevari. Korvatulpat ja säärystin on tarkoitettu maailmalta suojautumista vastaan, minulla kun on herkät korvat ja herkkä nilkka!

Minulla on myös läjäpäin hienoja, uusia treenikenkiä, mutta veskassa kulkevat aina nuo viime vuosituhannella ostetut Adidakset. Osittain laiskuuttani, ja osittain siksi, että tiedän jalkani kestävän niitä. Myös juomapulloja löytyy jos jonkinlaisia, mutta käytän aina jotain vanhaa vissypulloa. Yleensä tuon niitä matkoilta mukanani, silloin ne eivät mene sekaisin viereisen jumppaajan Rainbow-karpalovissypullojen kanssa.

Keskellä kuvaa on meikkipussi joka on vanha KOP:in penaali, kurkataan vielä sinne:

meikit.jpg

Hhmm miksiköhän tuossa sisällössä ei ole mitään järkeä?

meikit2.jpg

Garnierin peitevoiteita käytän silmien alle. Oikeanpuoleinen on lähes loppu, mutta en ole saanut heitettyä pois. Luomivärisivellin kaipaa itse luomiväriä, missä mokoma lienee. Kynäarsenaalilla voin piirtää itselleni silmät ja huulituotteilla suun, olen kuullut että molempiin kannattaa panostaa samanaikaisesti!

IsaDoran kulmakynä on lempituotteitani: se on melko vaalea, mutta ei lainkaan punertava. Pysyykin hyvin. Jos oikein riehaannun, käytän saman merkin läskikynää kirkastamaan katsetta. Tämä tapahtuu äärettömän harvoin, koska inhoan sen tunnetta silmässä. Ripsiväriä taas käytän nykyisin melkein päivittäin, ja muutos johtuu siitä, että tuon ripsarin saa HELPOSTI irti naamasta lämpimällä vedellä ja sillä saippualla mikä nyt sattuu käden ulottuvilla olemaan. (Valitettavasti se ei kestä nukkumista keskellä päivää.)

Yves Rocherin huulikiillot* keskellä ovat myös mainioita. Huulirasvamaisia ja vähän sävyttäviä. Päivittäisessä käytössä, usein myös poskipunana. Niiden alla on Henkkamaukan huulipuna sävyssä Fierce. Ostin sen femmalla etsittyäni oranssinpinkkiä pitkään ja löydettyäni Chanelin La Favoriten, jota en raaskinut ostaa. Tämä taasen kestää nukkumisen jopa yöllä!

 

*Saatu blogin kautta.

P.S. Ai mistä otsikko? No tästä:

//www.youtube.com/embed/n0tCVjSMUCs?rel=0

***

What’s in my hand-/training bag? Quite a lot I’d say!

Kommentit (7)
  1. Siksi mulla on niin huikea haba katsos! Ei se salilla käymisestä tule vaan noiden raahaamisesta 😀

    Mut mä olen tosi usein samana päivänä useammissa treeneissä, pakko mennä silloin kun pystyy, ja sitten täytyy olla enempi kamaa. Olen ihan suosiolla jättänyt just kaikki suihkukamat pois, jos olisi vielä pyyhe ja shampoo ja suihkugeeli ja kaikki niin huh 😀

  2. Kyllä te naiset olette ihmeellisiä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *