Muistutus Sport & Wellness Blog Awards -äänestyksestä ja ARVONTA!

Olethan muistanut käydä äänestämässä Fitness Führeria Sport & Wellness Blog Awards -äänestyksessä? Jos et, niin voit rientää tekemään sen täällä. Mikäli olet, niin ehdit vielä kannustaa kaverin, mummon, kaverin mummon ja naapurin hamsterin äänestämään. Äänestys on auki 30.9. saakka. Muistathan, että kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan 500 euron lahjakortti valitsemaasi kylpylään!

sport & wellness blog awards

Nyt kun kerran arvonnat tulivat puheeksi, niin pistetäänpäs toinen saman tien. Sport & Wellness Blog Awardsien voittajat julkistetaan I Love Me -messuilla 18.10. Itse messut ovat käynnissä perjantaista 17.10. sunnuntaihin 19.10.

Arvon kaksi lippua messuille, ja voit osallistua arvontaan kertomalla kommenteissa messujen teeman mukaisesti miksi sinä tykkäät itsestäsi! Jos kainostuttaa liikaa, niin huuda vain että mukana, ja muista jättää sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään. Arvonta alkaa nyt ja jatkuu sunnuntaihin 5.10. klo 24.00 saakka.

i love me messut

I Love Me -messuilla on ohjelmassa kaikenlaista kauneuteen, hyvinvointiin, terveyteen ja muotiin liittyen. Kurkkaa tarkka ohjelma täältä, ja tunnelmiani viime vuoden messuilta täältä.

***

Remember to vote for Fitness Führer in Sport & Wellness Blog Awards here! Thanks! The winners of the awards will be announced at I Love Me -fair. I’ll raffle two tickets to the fair. Participate latest on Sunday 5.10. 24.00 by leaving a comment. Tell me why you love you, and do remember to leave your e-mail address!

suhteet oma-elama liikunta suosittelen
Kommentit (43)
  1. Kiitos arvontaan osallistuneille, näitä vastauksia oli kiva lukea 🙂

    Arvonnan voitti nimimerkki Peippis.

  2. Tykkään vahvuudestani – niin henkisestä kuin fyysisestäkin 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *