Onko suunnitelmissasi PT:n hankkiminen? Tule harjoitusasiakkaakseni!

Kelpaisiko henkilökohtainen ohjaus ja tsemppaus sekä sinulle räätälöity treeniohjelma? Hienoa! Personal trainer -opintoni ovat nimittäin edenneet siihen vaiheeseen, että tarvitsen harjoitusasiakkaan! Ehkä se olet sinä?

Harjoitusasiakkuuteen kuuluu asiakkaan tavoitteiden mukainen treeniohjelma kahdeksan viikon ajaksi, ohjatut harjoitukset ja ravinto-ohjausta sekä tukea ja neuvontaa. Asiakkuuteen sisältyy myös kuntotestit alussa ja lopussa sekä halutessasi kehonkoostumus- ja kehon ikä -mittaukset Trainer4you:n tarjoamaan edulliseen hintaan.

P7170756.JPG

Tässä mitataan optimaalista korkeutta tangolle.

Koska kirjoittelen koko opiskeluprosessistani tänne, postaan myös harjoitusasiakkuudesta. Tämän takia toivoisin löytäväni asiakkaan joka suostuu esiintymään postauksissani. Anonyyminä totta kai, mikäli et erityisesti halua nimeäsi ja kasvokuviasi mukaan. Mutta jos tulostesi ja mittojesi esittely anonyyminäkin tuntuu ikävältä ajatukselta, niin voimme palata asiaan sitten myöhemmin kun olen valmistunut!

P8231503.JPG

Tässä etsitään vatsalihaksia.

Tämän lisäksi toivon asiakkaalta mahdollisuutta ja intoa sitoutua harjoitteluun vähintään kahdeksan viikon ajaksi – toki voimme jatkaa tämän harjoitusosion jälkeenkin. Voit olla kuntoilija tai vasta liikuntaa aloitteleva. Tapaamiset ovat Helsingissä, joten sinun tulisi joko asua täällä tai matkustaa paikalle omalla kustannuksellasi niitä varten. Ideaalia olisi, jos voisit tulla tapaamisiin arkisin keskellä päivää. Treenit aloittaisimme mahdollisimman pian!

P8071255.JPG

 Me tässä jo aika tuskaisina odottelemme, että kuvaaja saisi kameran toimimaan. Jos taas sinun fiiliksesi on kuin taustalla olevalla miehellä, laita ihmeessä viestiä!

Lähetä minulle pikaisesti sähköpostia fitnessfuhrerblogi (ät) gmail.com, ja kerro pari lausetta tilanteestasi ja tavoitteistasi. Sen jälkeen otan sinuun yhteyttä ja kerron tarkemmin harjoitusasiakkuuden sisällöstä, aikataulusta ja kustannuksista!

Lue lisää Trainer4you:n personal trainer -koulutuksesta.

 

Osallistun personal trainer -koulutukseen Trainer4you:n kustannuksella.

Kommentit (2)
  1. Miksi oi miksi nämä kaikki kivat jutut ovat Helsingissä? !

    1. Koska mä olen täällä?? 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *