Palvelukseen halutaan: tuhti, kestävä, halpa ja helppo

Kuten on ehkä aiemminkin käynyt ilmi, olen tosi vaativa kosmetiikkani suhteen. Inhoan tyhjiä lupauksia, ja ärsyynnyn todella paljon siitä, että usein joutuu tyytymään ihan ok -tuotteisiin. Yksi hankalimmista kosmetiikkatuotteista on ripsiväri.

Nehän ovat keksineet, että ripsarin pitää tuuhentaa, pidentää ja erotella. Tuo on vasta alkua kuulkaas! Ensinnäkin haluan KUNNOLLA sitä TUUHEUTTA. Pituuttakin saisi todella tulla. Erottelu nyt on vähempiarvoinen seikka, mutta mikään klimppikasa ei kelpaa. Lisäksi haluan, että ripsiväri kestää, kestää ja kestää – myös hikoilemisen, treenit ja juoksutapahtumat. Se ei saa nuhjaantua yläluomeen eikä varista silmän alle. Toisaalta sen pitää myös lähteä hyvin helposti pois.

Maskara ei saa myöskään ärsyttää silmiäni, ei kirvelemällä eikä vetistämällä. Sen tulee levittyä helposti, kuivua hetkessä ja pitää ripset kaarevina. Harjan pitää olla sopivan kokoinen ja hyvin muotoiltu. Väriä ja massaa pitää tulla kerralla riittävästi. Ja putkilo saisi mielellään irrota alle kahdellakympillä.

Jos olet ikinä ripsaria käyttänyt, tiedät, että tämä on mahdoton yhtälö. Ripsiväri jos joku on tyytymistuote. Ostoksilla huteja ei voi välttää, minkä takia tässä tarjolla kooste viimeaikoina kokeilemistani ja käyttämistäni ripsareista. Arviossa on mukana ainoastaan ne, jotka myös jäivät käyttöön, toivottomista tapauksista en jaksa edes puhua. Arvostelussa on tarkasteltu minulle kaikkein tärkeimpiä ominaisuuksia: tuuhennusta, kestoa ja poiston helppoutta – viimeinen on tosi tärkeä, sillä en käytä mitään poistoaineita.

Testiripset ovat vaaleat, keskipituiset, keskituuheat ja keskikaarevat. Testisilmät ovat hyvin herkät, mutta yksikään näistä tuotteista ei ärsyttänyt muutoin kuin arvioissa mainitulla tavalla. Poisto on suoritettu joko vettä ja tavallista käsisaippuaa tai ohjeen mukaisesti pelkkää vettä käyttäen. Jokainen testattu ripsari on ostettu omalla rahalla.

 

IsaDora Volume & Curl

1230_volcur-280x280.jpg

Tuotelupaus: ”Superhelppo poistaa. Ripsien tuuheuttaja.” (Pitää paikkansa.)

Tuuhennus: Melko hyvä jo yhdellä kerroksella. Kahdella kelpo tulos. Ei juuri pidennä. Iso harja sotkee.

Kesto: Hyvä.

Kestääkö maratonin/ puolikkaan: Lievää varisemista tapahtuu.

Kestääkö suihkun: Ei, mikäli vettä tulee kasvoille.

Poisto: Hyvin helppo. Lämmin vesi ja saippua riittää.

Erityistä: Kuivui käyttökelvottomaksi todella nopeasti, ja näin ollen tulee käytössä kalliiksi. (On mahdollista, että eräät pikku näpit ovat jättäneet putkilon auki. Tätä ei kuitenkaan voida todistaa, joten pidettäköön sitä tuotteen ominaisuutena.)

Hinta: Alle 20 euroa. On sen arvoinen.

 

IsaDora All Day Long Lash

7317851230207-2-280x280.jpg

Tuotelupaus: ”Helppo levittää, pysyy koko päivän, helppo poistaa.” (Valetta.)

Tuuhennus: Ei. Pidentää, mutta heikosti. Väriä saa jyystää ja jyystää irtoamaan harjasta.

Kesto: Huono.

Kestääkö maratonin/ puolikkaan: Ei todellakaan. Ei selviä edes bussiin juoksemisesta.

Kestääkö suihkun: Ei.

Poisto: Melko helppo, mutta IsaDora Volume & Curl on huomattavasti helpompi poistaa.

Erityistä: Tässä on kumiharja, joista yleensä tykkään, mutta tämä harja törkkii ikävästi ripsirajaan. Häviää todella rankasti Volume & Curl:ille.

Hinta: Alle 20 euroa. Ei ole hintansa arvoinen.

 

Sensai Mascara 38 C (Volumising)

mascara_38c_volumising_M.jpg

Tuotelupaus: ”Hellävarainen, tahraamaton 38°C koostumus sisältää nopeasti kuivuvaa Rich Film Volumiser -tuuheuttajaa, joka antaa ripsille runsautta hetkessä.” (Sinne päin.)

Tuuhennus: Kohtalainen. Verrattuna perus ”kolmekasiin” yllättävän hyvä. Tuuhea lopputulos vaatii useamman kerroksen.

Kesto: Erinomainen.

Kestääkö maratonin/ puolikkaan: Kestää jopa kokomaratonin kaatosateessa vain aavistuksenomaisella varisemisella.

Kestääkö suihkun: Kyllä, jos silmiä ei hinkkaa.

Poisto: Hermoja riipivä suoritus. Vaatii oikeasti lämpimän veden (minkä ansiosta poisto ei välttämättä onnistu esimerkiksi hotellissa ulkomailla!) ja sitkeää irroittamista. Ripsarin oheen myydään mikrokuituista puhdistusliinaa mikä saattaa helpottaa asiaa. En ole kokeillut.

Erityistä: Kirvelee, mikäli kaataa vettä päähän ja vesi valuu ripsarin läpi silmiin. Säilyy hyvänä putkilossa pidempään, mitä kosmetologisi ja silmälääkärisi suosittelevat käyttämään. Huomattavasti parempi tuote kuin umpisurkea sisarensa (tavallinen 38): kuivuu paljon nopeammin ja saa oikeasti aikaan näkyvää jälkeä.

Hinta: Yli 20 euroa. Osta tax freestä, niin on hintansa arvoinen.

 

d.j.v. Beautenizer Volume Lash

content02_product_01.png

Tuotelupaus: ”Marvelously Volumizes, Separates & Conditions” (Sinne päin.)

Tuuhennus: Erinomainen. Värimassaa tarttuu kerralla runsaasti ja tuuheuttaa kunnolla.

Kesto: Iso pettymys. Sotkee yläluomen ja varisee alaluomelle.

Kestääkö maratonin/ puolikkaan: Ei todellakaan. Saattaa juuri ja juuri selvitä alkulämpästä.

Kestääkö suihkun: Ei, valuu liejuisena pitkin naamaa.

Poisto: Lähtee kyllä helposti, mutta ei siististi. Ei irtoa paloina, vaan mustana liejuna. Väri jää ihoon kiinni ja moikkaa sieltä vielä aamullakin.

Erityistä: Myynnissä Kickseissä.

Hinta: 20 euroa. Ei ole hintansa arvoinen.

 

IsaDoran Volume & Curl ja Sensai 38 tuuheuttavana versiona ovat siis osoittautuneet parhaiksi. Näiden ominaisuudet kun saisi yhdistettyä! Jos sinulla on tiedossa tuuheuttava, erittäin kestävä ja todella helposti poistettava ripsiväri, niin kerro ihmeessä kommenteissa.

***

Buying mascara is difficult. I want volume, lasting power and easy removal. These are the mascaras I’ve been lately using. IsaDora Volume & Curl and Sensai 38 C (Volumising) are the best so far. Neither is perfect but using both I can cover most mascara-related situations I end up to.

kauneus testit oma-elama liikunta
Kommentit (29)
  1. Tuo Sensain volume 38 on omiin ripsiini ylivoimaisesti paras, mutta tuli mieleen, oletko kokeillut kerrostaa eri ripsivärejä? Esim. alle tavallista ja päälle kolmekasia. Markkinoilla on myös ripsarin pohjustajia, joilla saa lisää tuuheutta ja pituutta. Toinen tuuheutuskikka on tupsuttaa puuteria ripsiin ennen ripsaria. Tai miten olis ripsienpidennykset? 

    1. Nooo kun olen ihminen, joka ei jaksa käyttää meikinpoistoainetta niin saatan ehkä olla myös vähän sellainen ihminen, joka ei jaksa kerrostella ja askarrella muutenkaan 😀 Kaikki pitää saada helposti ja heti! Ehkä mä tohon ripsien puuterointiin just ja just voisin kyetä!

      Pidennykset mulla on pari kertaa ollut, mutta en tykkää niistä extremeolosuhteissa, kuten juoksutapahtumassa tai uidessa 😛

  2. Itse olen käyttänyt cliniquen 39 asteessa pestäviä, olen ollut tyytyväinen (toki lämpimässä suihkussa lähtee pois). Hinta on ollut piirun verran alle 20 €.

    1. Mulla on ollut joku noista. Ja jostain ihmeellisestä syystä mä en tajunnut, että se on lämpimällä vedellä lähtevä, vaan se selvisi mulle vasta jälkikäteen 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *