Pole Stars Showcase 2014

Olinpa tuossa järjestämässä tankotanssikisoja. Hommaan meni aika lailla aikaa ja vaivaa, ja pinnaakin. Vähän ennen kisoja olin sitä mieltä, että tämä oli todellakin viimeinen kerta kun moiseen puuhaan ryhdyn, mutta kun esitykset olivat käynnissä, mietin että miksi koskaan teen mitään muuta. (Hahaa, taidan sanoa tätä asian jos toisenkin suhteen!)

Kyseessä oli siis Pole Stars Showcase, joka oli ensimmäistä kertaa järjestetty, aloittelijoille suunnattu kilpailu. Kahden kilpasarjan lisäksi tapahtumassa oli myös showcase-osuus, jossa ei sitten ollut kokemus- tai esiintymisrajoituksia. Alla illan parhaita paloja videoilla.

Näin Emilia Saarelan ohimennen kenraaleissa, ja se hetki, mitä ehdin nähdä, riitti nostamaan ihon kananlihalle. Puhumattakaan tästä koko esityksestä, jolla napattiin ensimmäinen sija kategoriassa Shining Stars.

//www.youtube.com/embed/8aK-f8qjfNs?rel=0″ frameborder=”0″ height=”480″ width=”853″>

Santeri Koivisto on aloittanut tankotanssin vasta muutama kuukausi sitten. Ei uskoisi! Toki häneltä löytyy muuta taustaa. Esitys oli varsin vaikuttava, ja oikeutti toiseen sijaan kategoriassa Shining Stars.

Vilma Vireniuksen esitys teki todella vaikutuksen. Luova ja yllättävä koreografia yhdessä teknisen taitavuuden kanssa toivat tälle esitykselle showcasen Best technique -arvonimen, ansaitusti!

Jasmiina Riikosen esitys oli yksi niistä, joista itse vaikutuin eniten. Tarvittiin vain muutama sekunti lavalla, ja näki, että tässä on voittaja. Tällä numerolla siis napattiin ensimmäinen sija kategoriassa Rising Stars.

Vertigalta ei kukaan odottanutkaan mitään muuta kuin huippushowta. Sellainen saatiin, ja tunnustettiin arvonimellä Most unique performance.

Showcasessa Anna Lanamo ja Nico Vehmas tekivät mieleenpainuvan esityksen. Kiinnostavana yksityiskohtana mainittakoon, että Nico Vehmas ei harrasta tankotanssia, mitä tästä ei kyllä huomaa!

Tykkäsin kovasti myös Iia Rothmanin esityksestä. On tosi kiva nähdä että kilpailija viihtyy lavalla ja haluaa esiintyä!

Polerankingin Youtube-kanavalta.

Vielä toki asukuvat! Ei sattunut kameraa mukaan siinä hässäkässä, joten valitettavasti minulla on vain nämä kännyräpsyt.

20140926_174942.jpg

Mekko Henkkamaukan postimyynnin alennusosiosta, kengät Seppälän outletista.

20140926_153905.jpg

Olisi pitänyt tajuta ottaa kuva meikistä silmät kiinni, vaan eipä käynyt mielessä.

***

We organized first ever Pole Stars Showcase. The shows were amazing, have a look of the videos! You can find all of the videos via Poleranking.

suhteet oma-elama liikunta suosittelen
Kommentit (7)
  1. Joo just semmonen 🙂 Hollanti, tosi-tv:n luvattu maa… Olin kyllä vaikuttunut siitä, miten vaikeita juttuja osallistujat olivat oppineet muutamassa kuukaudessa (treenit olivat vissiin alkaneet 3-4 kuukautta ennen itse kisaa). Oisko ehkä puolet kisaajista olleet sellaisia, joilla oli urheilutausta ja loput sitten jotain näyttelijöitä jne. Vissiin aika pikkutähtösiä. Tunnistin ainoastaan koreografi Vincent Vianen ja tuomareista Louis van Amstelin, joka on ollut USA:n So You Think You Can Dancessa koreografina.

  2. Vau, mielettömiä esityksiä. Näissä näkyy hyvin se, että kyse on oikeasti tanssista eikä vain tempuista toinen toisensa perään. Oon pari kertaa nähnyt telkkarista täällä Hollannissa menossa olevaa julkkisten tankotanssikisaa, ja siinä huomasi heti, että vaikka olisi esim. voimistelutausta, ei välttämättä osaa tankotanssia. Niinpä yksi voimistelijaheppu ei päässytkään finaaliin, vaikka tekikin älyttömiä muuveja (mutta ei sitten mitään niiden välillä), ja se oli minusta tuomareilta ihan oikea veto.

    1. Joo, kyllä toi on tosi vaativaa jos meinaa että kaikki elementit olisi kohdallaan. Että on niin temppuja, tanssia kuin ilmaisuakin. Mekin tuolla ihailtiin, että miten joillain on vaikka vaikea koreografia niin kuin temppujen osalta, ja silti hän pystyy koko ajan viestimään ilmeilläänkin. Ihan ihmeellistä, kun itsellä on sellainen jähmettynyt kauhun ilme koko ajan 😀

      Mutta mitä!!! Julkkisten tankotanssikisa! Siis tämmöinen kuin nämä Splashit, TTK:t ym.? Mieletön idea, tuokaa se Suomeen! Minä tulen kanssa! HALOO TV-yhtiöt olen täällä!! Ottakaa mut mukaan tekemään tuollaista ohjelmaa!!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *