Sport & Wellness Blog Awards & Fitness Führer 2 vuotta!!!

Koska olen tämmöinen tarkka ja paneutuva bloggaaja, huomasin että blogillani oli synttärit. Tuossa viikko sitten. Ei kun kaksi viikkoa, tai jotain.

No kuka näitä laskee, vuosiakaan. Minulta kysytään silloin tällöin, että kauanko olen blogannut, ja olen viime aikoina vastannut Kolme vuotta, kai. Näköjään se sittenkin on kaksi.

Vaikken itse ole kovin hyvin kartalla, sai blogini kuitenkin synttärilahjan! Huomasitte ehkä jonkun aikaa sitten, kun tuolla ylhäällä vilkkui banneri blogien ehdottamisesta Sport & Wellness Blog Awards -äänestykseen. Jotkut teistä mitä ilmeisimmin ehdottivat Fitness Führeria (mistä kovasti kiitoksia!!!) sillä blogini on nyt ehdolla kategoriassa Sport.

sport & wellness blog awards

 

Homman nimi on palkita ”Suomen inspiroivimmat treeni- ja hyvinvointiblogit.”: Sport & Wellness Blog Awardseilla halutaan antaa tunnustusta erityisen innostavaa ja asiantuntevaa liikunnan ja hyvinvoinnin sisältöä tarjoaville bloggaajille.

Vaikka vähän naurattaa tuo erityisen innostava ja asiantunteva, niin olen toki erittäin iloinen siitä, että blogini on ehdolla. Olen tästä iloinen paitsi siksi, että totta kai tykkään saada tunnustusta, myös siltä kantilta että minusta on hienoa että ehdolle voi päästä blogilla, jota ei pidä pirtsakka, ylipositiivinen, viimeisen päälle trendikäs ja liikunnallisesti huippulahjakas superihminen.

Treeniblogilla, jossa syödään pizzaa ja juodaan kaljaa ja sanotaan suoraan jos ajatuskin liikkumisesta ei voisi vähempää kiinnostaa. Sekä tietysti treeniblogilla, jossa analysoidaan sitä, mikä merkitys liikkumisellamme, ruokavaliollamme ja ulkonäköpyrkimyksillämme on maailmaan oman napamme ulkopuolella – laajemman viitekehyksen keskustelua kun tunnutaan helposti pitävän ankeuttamisena: blogien lukemisesta pitää tulla hyvä mieli.

Yksi syy perustaa Fitness Führer oli se, että halusin kritisoida näkemyksiä siitä, miten meidän tulisi harrastaa liikuntaa ja miltä meidän tulisi näyttää. Purematta nieleminen ja superihmisyys olivat asioita, joita halusin (ja haluan) välttää. Jälkimmäistä ehkä siksi, että olisin alisuoriutuva ameeba, mutta meidänkin äänemme on hyvä kuulua.

Ehkä kaikkein tärkein viesti, mitä olen yrittänyt ja yritän tällä blogilla sanoa on se, että liikuntaa harrastaakseen ei tarvitse olla tietyn näköinen, tietyn kuntoinen, tietyn muotoinen, tietynlainen tai millään tavalla taitava saati lahjakas. Eikä sen liikunnan tarvitse olla hirveän rankkaa, tavoitteelista tai trendikästä. Eikä syömisen grammantarkkaa hifistelyä. Ylipäätään ainoa ohje, minkä suhteen olen ehdoton on se hammaslanka. Caitlin Moran sanoo, että kuolema hiipii sisään ikenien kautta ja se on taivahan tosi!

20140904_185510.jpg

Hyvinvointivinkkejäni löytyy elokuun Demistä, jos hilpaiset pian kipsalle niin ehdit vielä saada lehden käsiisi.

Jos olet samaa mieltä (ikenistä ja kuolemasta tai noista muista jutuista), tai muuten vaan diggailet (ikenistä ja kuolem…ei kun ei mitään), voit käydä äänestämässä blogiani tämän linkin kautta, kategoria siis Sport. Äänestysaikaa on 30.9. asti, ja äänestäneiden kesken arvotaan 500 euron kylpylälahjakortti.

Kiitos äänestämisestäsi ja ennen kaikkea siitä, että luet blogiani! (Toinen syy blogin perustamiselle oli se, että kukaan ei oikeassa elämässä enää jaksanut kuunnella liikuntahorinoitani, joten on todella mukavaa että täällä on ihmisiä, jotka jaksavat!)

Palailen blogisynttäreihin tässä lähiaikoina vielä arvonnan tai parin muodossa, pysy siis linjoilla!

***

My blog is two years old! And I got a birthday present: a nomination on Sport & Wellness Blog Awards. You can vote for Fitness Führer here. Thanks!

suhteet oma-elama liikunta ajattelin-tanaan
Kommentit (5)
 1. Mä kävin antamassa ääneni Fitness Fuhrerin puolesta. Tykkään kun tämä on mun mielestä enemmän sellainen aikuisen naisen blogi, suurin osa listalla olevista blogeista on suunnattu parikymppisille tytöille jotka eivät ole vielä työelämässä lastensaannista puhumattakaan.

  Mitä liikunnalliseen lahjakkuuteen ja kuntotasoon tulee, pidän kyllä itse sua aika lahjakkaana ja hyväkuntoisena liikkujana – käyt juoksutapahtumissa, jaksat roikkua tangossa ja pystyt seisomaan päälläsi. 🙂

  1. Kiitos 🙂 Joo, on se aika eri maailma, kun ei ole perhettä tai muita velvollisuuksia paljoa, aika eri lailla siinä on mahdollisuuksia treenata ym. Itsekään en oikein pysty samaistumaan sellaisiin.

   Itse asiassa mun on pitänyt tehdä postaus siitä, että en olekaan enää ihan umpihuono 😀 Ennen olin kirkkaasti surkein joka tunnilla minne menin, mutta nykyisin saatan osatakin jotain! Ja kai siinä mielessä olenkin lahjakas, että mä olen kyllä oppinut ihan kaikkea mitä olen harjoitellut, että missään en ole täysin toivoton. Mutta sitten kun on näitä, jotka juoksevat tosi kovaa tai taipuvat vaikka miten tai nostavat hirveitä painoja ym….noh, ei sitä muutenkaan kannata muihin vertailla 😀

 2. Kävin äänestämässä sua jo joskus viikko tai pari sitten. Koska tätä blogia lukiessa saan nauraa ja samaistua, enkä tuntea sitä tunnetta, että oon huono ihminen tai liian laiska, kun en jaksa syödä pelkkää parsakaalia ja herkuttelenkin ihan perusmätöillä enkä pelkillä raakakakuilla 😀

  Eilenkin mietin cooperia juostessa, että mitä helvettiä mä täällä teen. Teki niin pirusti mieli lopettaa neljän minuutin jälkeen. En kuitenkaan millään kehdannut, kun olin kutsunut myös neljä muuta juoksemaan mukaan. Maalissa sitten oli hyvä fiilis ja mietiskelin jo miten parantaa matkaa seuraavaa testiä varten 😀 Sitähän se liikunta välillä rehellisesti sanottuna taitaa olla… kauheaa ja silti kivaa!

  1. Kiva, kiitos 🙂

   Raakakakut…mä en edes aloita niistä 😀

   Meillä piti olla tänään cooperi, mutta lusmuttiin…pitää sinne kuitenkin vielä mennä, koska ihan totta, kauheaahan se on mutta kivaa!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *