Tankoperjantai: meno- ja videovinkkejä

Noin niin kuin teoriassa siis tankoperjantai. Ei reaalisesti koska istun sohvalla lamaannuksen kourissa, roikun netissä ja syön latvialaista pepperonimakkaraa. Koska se on parasta. Makkara siis, ei lamaannus. Mutta älä sinä ole lamaantunut, vaan tsekkaa tämän hetken siisteimmät tankoilujutut:

Rock the Pole esittää tankotanssia talvipakkasessa

Hmm kumihanskoilla kiinni tangosta ja villasortsit jalkaan? Jotain sellaista on luvassa, kun Rock the Pole esiintyy lauantaina 8.2.2014 Lasipalatsin aukiolla Huurre-festareilla. Tankoesitykset ovat klo 16.15 ja 17.40, lisäksi on tarjolla muuta talvista ohjelmaa. Lisätietoa löytyy Fb-tapahtumasta.

Voita osallistuminen Laura Soikkelin yksityistunnille

Go POLE or Go Home! -blogin Päivi voitti Bassoradion Bassounelmia-kilpailussa yksityistunnin Laura Soikkelin kanssa. Hän saa ottaa tunnille mukaan kuusi kaveria, ja neljä paikkaa on vielä auki. Paikkojen arvontaan voit osallistua täällä lauantaihin 8.2. klo 18.30 saakka. Laura Soikkeli sijoittui juuri kolmanneksi Battle of the Pole -kisoissa Tukholmassa eli Pohjois-Euroopan mestaruuskisoissa. Kisavedon näet täältä.

Emma Haslam näyttää videollaan Lincolnshiren Pole Championships -kisoista, että tankotanssissa ei ole kokorajoituksia

//www.youtube.com/embed/eh8oDdGemKE?rel=0

Jää muuten osa noista muuveista minulta tekemättä…

***

Poledance Friday! Tomorrow you can see live pole dancing – in freezing temperature & middle of the snow – when Rock the Pole performs in Lasipalatsin aukio, Helsinki, at 16.15 & 17.40. You can also attend to a raffle in Go POLE or Go Home until 18.30 tomorrow – the chances are that you’ll win a place in Laura Soikkeli’s private pole class. She’s came third in Battle of the Pole -North European championships on January 25. And also check out that video above from Emma Haslam, specially if you have ever tought that you can’t pole dance ’cos you don’t have a ”perfect body” or something.

Kommentit (5)
  1. Ihan uskomattomassa kunnossa tuo videon täti, mitä enemmän massaa sitä raskaampia monet liikkeet on. Vau!

    1. Niinpä, ei sitä ole ihan helppoa kiskoa tässäkään koossa alakroppaa ylös tangolle, kyllä tuo vaatii todella voimaa!

  2. Hehheh, lieneekö videon naisen syytä tuo kirjoitusvirhe, mutta championship kirjoitetaan ässällä eikä ceellä, muuten ne ovat sipsejä 🙂

    1. Ei kun ihan mun oma moka 🙂 Kirjoitin sitä useampaan otteeseen ja typosin muissa kohdissa. Tuohon sitten olin tyytyväinen, ei näköjään kannattanut 😛 >korjaan.

    2. Tajusin muuten miksi se ”chip” näytti oikealta: juoksutapahtumissa aikaa mitataan ns. chipeillä, ja se toimittaa usein firma nimeltä ChampionChip 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *