Teeveestä tuttu

Mainostetaan nyt vielä, vaikka olen tästä aika kauhuissani. Kuten olen jo sekä Facebookissa, Instagramissa että Hupparin puolella hehkuttanut, olin siis tiistaina Ylen Strada-ohjelman kuvauksissa Pasilan studiolla. Ohjelma tulee ulos tänään klo 21.30 ykköseltä, ja uusintana sunnuntaina sekä maanantaina. Lisäksi näet sen kuukauden ajan Yle Areenasta.

Ohjelman aiheena on selfie-kultturi ja kuvat sosiaalisessa mediassa yleisimminkin. Minut pyydettiin mukaan kertomaan asiasta bloggaajan näkökulmasta. Aiemminhan olen kirjoittanut selfieistä tämän jutun. Muita näkökulmia ohjelmassa esittävät mm. aktiiviset instagrammailijat ja ruumiinkuvaa mediassa tutkinut Katariina Kyrölä.

kuva(2).JPG

Olin ennen kuvausta ihan superhermona, ja aika lailla vielä studiossakin. Mutta kun kysymykset oli kysytty, olin ihan että joko se loppui, eli tosi kivaahan se itse asiassa oli! Aihe on sellainen, että siitä voisi puhua vaikka miten kauan ja vaikka miltä kantilta. Aika lailla sitä juttua tulikin, enkä yhtään tiedä mikä kaikki ohjelmaan asti päätyy.

Enkä sitä, millä tavalla minulta pyydetyt kuvat (mm. bikinisellaiset…) telkussa esitetään, joten jatkan hermoilua edelleen!

Lisäksi tässä on jännää se, että olen ollut täällä blogissa ensin ihan anonyymina ja naamattomana, ja edelleenkin aika incognito, vaikka kaikenlaisen julkisuuden seurauksena se on muuttunut koko ajan hankalammaksi. Mutta nyt siis saatte minulle paitsi nimen ja naaman, myös äänen. Sekin hiukan hermostuttaa tällä puolella ruutua!

No kuulemma ihmiset ovat nykyisin omana itsenään sosiaalisessa mediassa, joten: Hei, olen Sofia.

MUOKATTU 21.2.2014 klo 11.40: Strada tulee ykköseltä, eikä kakkoselta.

***

I was interviewed for a television program about selfie culture. I was so nervous but it was fun.

suhteet oma-elama suosittelen ajattelin-tanaan
Kommentit (26)
  1. Ehkä nekin mekkaloi salaa netissä ja sitten vaan esittää eteeristä olentoa irl?

    Kai se ajatteli, että olisin ollut joku tumma, eksoottinen kaunotar o_O En sit ollut. Enkä muuten saanut sitä työtä.

  2. En mä ole ronski! Mä olen herkkä kukka!

    Jotenkin hassusti tämä nimi kyllä herättää reaktioita, vaikka eihän se mitenkään erikoinen tai harvinainen ole. Olen esimerkiksi työhaastattelijalta kuullut spontaanin huudahduksen Oletko sinä noin vaalea! 😀 Öö, joo olen.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *