Toiveita uudelle vuodelle ja #12reissua -haaste

En ensin tehnyt mitään uudenvuodenlupausta alkaneelle vuodelle. Toissa vuonna lupasin alkaa käyttämään hammaslankaa joka ilta, ja melkein joka ehtoo lankaan edelleen. Uskon vakaasti, että se on yksi parhaita terveystekoja ikinä. Viime vuonna taas lupaukseni oli syödä pähkinöitä joka päivä. Melkein syönkin. Nämä lupaukset ovat tulleet aina jostain itsestään vastaan, sen enempiä miettimättä. Niin sitten kävi tänäkin vuonna!

Vaikka lupausta ei ollutkaan, joitain toiveita toki. Treenipuolella ne liittyvät ennen kaikkea juoksuun, mistä onkin tulossa tarkempi listaus hieman myöhemmin. Muun treenin osalta olen avoimin mielin. Olisi kiva saada kunnolla notkeutta lisää, ja mielelläni hankkisin kaikenlaisia uusia akrobaattisia taitoja. Edeltävälle vuodelle kertyi liikuntatunteja alle 300, tänä vuonna toivoisin saavani kasaan yli 300.

Mitään tarkkoja treenitavoitteita en lähde kirjaamaan. Viime vuosi opetti, että aika vähän on omassa hallinnassa kuitenkaan, ja tässä tilanteessa ihan kaikki on plussaa!

Tavoitteiden sijaan minulla on siis hurskaita toiveita mielessä, tietysti muitakin kuin liikunnallisia. Yhtenä suurena toiveenani on matkustaa enemmän, ja pienenä kuriositeettina: en ole koskaan matkustanut yöjunassa makuuvaunussa, sen haluaisin tehdä!

Sopivasti törmäsin #take12trips -haasteeseen, jossa ideana on siis tehdä vuoden aikana 12 reissua. Niiden ei kaikkien tarvitse suuntautua kauas eksoottisiin ja kalliisiin kohteisiin, vaan lähi- ja kotiseutumatkat ja jopa uudessa kahvilassa käyminen lasketaan myös. Idea on ilmeisesti lähtöisin Need Another Holiday -blogista, ja pointtina on se, että helposti vapaa-aika, kuten viikonloput vain mennä sujahtavat ilman, että tuli tehtyä mitään.

P5160595.JPG

Mä vien mut rannalle. Muun muassa.

Kuulostaa kivalta, ja sopivasti tekemään kannustavalta. Siispä uudenvuodenlupaukseni on tehdä 12 reissua tulevan vuoden aikana, niin pieniä kuin toivon mukaan isompiakin. Ainakin pari maratonkohdetta on jo listalla…

Tuumasta toimeen, tämän postauksen ilmestyessä olen Tallinnassa! Jos haluat osallistua haasteeseen, niin voit käyttää Instassa ja Twitterissä tuota #take12trips -hästägiä. Itse ajattelin lisätä vielä #12reissua, niin että on sitten suomeksikin!

***

I stubled upon #take12trips -challenge, and that’s exactly what I’m going to do this year!

suhteet oma-elama mieli matkat
Kommentit (6)
 1. Moi! Oletko joskus kertonut täällä blogissa ikäsi vai onko se classified information? Mietin siksi, että usein luen blogiasi ja vertaan treenimääriäsi itseeni ja mietin, oletko paljonkin nuorempi vai kui? (Vielä turkulaisempi tapa kysyä olisi ”Et sunkkas sä mikkä nelikymppinen ol?”
  T. Piia, 39 v.

  1. Enpä muista olenko kertonut, on se varmaan jossain tullut esiin… Olen vähän sinua nuorempi, täytin äskettäin 34 🙂

 2. Onpa kiva haaste! Pari ulkomaanreissua on jo tiedossa, mutta hienoa että myös lähimatkailu kelpaa! Taidan osallistua 🙂

   

  1. Joo tämä oli mustakin tosi kiva! Osallistu ihmeessä!

   Ja hyvä kun itse ainakin olen juuri sellainen, että olis kiva ja pitäisi joskus ja kunpa ehtisi, niin tässä saa ehkä kiinnitettyä huomiota siihen, että oikeasti toteuttaa niitä asioita 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *