Tunnustus

Paljastan tämän itse ennen kuin kuulette mistään muualta. Tai pahimmassa tapauksessa bongaatte minut hiippailemassa kassalle huppu päässä, sivuilleni vilkuillen.

Minulla on nimittäin addiktio. Äärimmäisen nolo sellainen.

Ostan tällaisia:

P6160444.JPG

171 julkkisten laihdutusniksiä. Bikinipaniikki? Kiinteydy nopeasti!

Tiedän. Hirveää.

Suomeksi ei oikein löydy vastinetta ilmaisulle guilty pleasure, mutta siitä tässä on kysymys. Ärsyynnyn koko tästä kulttuurista, jossa välillä tuntuu kaikkein tärkeintä olevan se, miltä näyttää bikineissä. Tällaiset lehdet ovat oikein viimeisen päälle sen kulttuurin ilmentymiä, ja lisäksi täynnä paitsi tyhjänpäiväisiä juttuja myös markkinointia. Sellaisten tuotteiden markkinointia, joiden koko olemassaolo laskee naisten epävarmuuden varaan.

Saatanasta siis mokomat julkaisut. Mutta jostain syystä pidän niitä kovin viihdyttävinä. Selitän itselleni, että ostan näitä lehtiä siksi, että minun pitää pysyä kärryillä tästä hommasta, ja noin niin kuin tarkkaillakseni asiaa ilmiötasolla. Se ei ole totta.

Ostan niitä, koska jostain syystä minua kiehtoo juttu J-Lon bakteeridieetistä. Bakteeridieetistä voi jumalauta.

P6160447.JPG

Ostan vastaavia lehtiä myös normaaliversioina, en siis pelkästään bikini-erikoisnumeroita, erityisesti aina kun olen lähdössä lomalle ja harvakseltaan myös arkeen. Jotenkin näistä tulee sellainen olo, että ei tarvitse ajatella mitään järkevää ja on lukemistojaan myöten vapaalla. Ne tyhjäpäiset bakteeridieettijutut ovat rentouttavia. Lisäksi jokaisessa lehdessä on Jordan, ja hänen seikkailunsa jatkuvat draamoineen aina suunnilleen samasta minne ne puoli vuotta taaksepäin rannalla maatessani jäivät. Jotain pysyvää tässä muuttuvassa maailmassa, aurinko, hiekanjyväset ja Jordan.

Ja onhan näissä joskus mielenkiintoisia reseptejä (joita en kokeile) ja uusia jumppaliikkeitä (jotka unohdan heti). Kielitaitokin pysyy yllä…

Hävettää silti ihan hirvesti ja tekisi mieli selitellä kassalla, että tarvitsen tätä työjuttuun tai jotain. Pelottaa ihan tosissaan, että törmään siinä läpyskä kourassani jonotellessa johonkuhun tuttuun. Mutta koska en voi enää elää nolostellen ja piilotellen, tulen kaapista tämän riippuvuuteni kanssa.

Toivon, että ymmärrätte. (Ja jos haluatte joskus jyvälle Jordanin uusimmista käänteistä, niin tiedätte keneltä kysyä!)

***

I try to pretend that I’m such a good person but I have to confess that I buy Now, Closer and Hello. Excpecially I love their special numbers like Now Diet and this Bikini Body Special. So now you know this deep, dark secret of mine… And I know what’s going on with Jordan.

suhteet oma-elama suosittelen hopsoa
Kommentit (9)
  1. Joskus päätä tyhjentävää viihdettä selailla näitä lehtiä 😀 Varsinkin noi ”julkkis dieetit” saa hymyn huulille kun tyypit vetää pelkkiä ituja.. Ja siis bakteeridieetti? What?! 😀

  2. No hei, jos yhtään lohduttaa, niin mä luen Daily Mailia päivittäin. Ja sielläkin on Katie Price – vakiotähti Sidebar of Shamessa. (En kyllä myönnä lukevani niitä kaikkia roskajulkkisjuttuja, mutta uskokoon ken tahtoo!)

    1. Sinnekin tulee välillä eksyttyä, vaikka tykkäänkin lehdistä enemmän 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *