Voitin!!! Jee!!!

Lauantaina I Love Me -messuilla julkistettiin Sport & Wellness Blog Awards -voittajat. Kategorioita oli kaksi, Sport ja Wellness, ja molemmista palkittiin sekä asiantuntijaraadin ja lukijoiden suosikit. Lukijat olivat saaneet ehdottaa mitä tahansa treeni- tai hyvinvointiblogeja lopullisten ehdokkaiden joukkoon, ja tähän finalistiporukkaan olitte ehdottaneet myös Fitness Führeria.

mms_img-1944689236.jpg

Ehdolla oli blogini lisäksi myös tosi isoja blogeja, ja ajattelin että voittajat valitaan sellaisin kriteerein, ettei väliin kärkkäällä ja kriittisellä meiningilläni voisi tunnustusta odottaa. Toki silti piti mennä lauantaina paikan päälle hermoilemaan.

Ja kun sanon hermoilemaan, tarkoitan todellakin sitä, jännitti aivan tolkuttomasti! Niin paljon, että en oikein muista mitä juontaja sanoi kun oli aika julkistaa Sport-kategorian voittaja. Jotakin monien erilaisten lajien testaamisesta ja naisen elämästä ja lukijoiden haastamisesta ajattelemaan asioita uudella tavalla tai jotain. Sen muistan, että mietin kuvailun kyllä sopivan Fitness Führeriin.

Kun sinne sitten lävähti oma headeri taululle, varmaan säikähdinkin vähän. Enemmän säikähtivät kyllä vieressäni olleet, koska pidin niin kovasti metakkaa! Jouduin myös kyselemään vierestä, että pitääkö nyt mennä tuonne eteen.

20141018_134553.jpg

Useampi kaverini sanoi, että minun pitäisi harjoitella valmiiksi puhe siltä varalta että voitan. En sitten uskonut, ehkä olisi kannattanut, koska en osannut sanoa mitään siellä edessä. Minä kun uskoin sitä kaveria joka sanoi, että pitää opetella ”oikeaan osoitteeseen meni” -häviäjänilme.

Jouduin sitten vaan hihkumaan ja sekoilemaan jotain, koska olin niin iloinen. Vieläkin hihkututtaa! Siis voi että miten kivaa oli voittaa tämä! Wohoo! Ihan älyttömän hienoa saada tunnustusta blogin eteen tehdystä työstä, olen tosi iloinen ja otettu! Että oikein Suomen paras Sport-blogi, kuulostaa mielettömän hienolta eikö!

swba3.jpg

Kiitos tosi paljon kaikille jotka ehdottivat blogiani Sport & Wellness Blog Awardsiin ja kaikille jotka äänestivät Fitness Führeria yleisöäänestyksessä! Sekä tietysti asiantuntijaraadille, ei voi muuta sanoa kuin että olitte selvästikin erittäin asiantunteva raati.

Ennen kaikkea kiitokset jokaiselle lukijalleni! Olen sanonut tämän ennenkin, ja sanon taas, että kommunikaatio on se syy, miksi blogia kirjoitan. Bloggaaminen ei olisi puoliksikaan niin kivaa ilman lukijoita, eikä edes yhtä kahdeksasosaa niin motivoivaa kuin se teidän ansiostanne on!

swba1.jpg

Kiitos myös kavereilleni henkisestä tuesta sekä näistä loistavista kuvista. Omaa kameraani kaivattiin jälleen lapsen telinevoimistelukisoihin samaan aikaan.

Sport & Wellness Blog Awards järjestettiin nyt ensimmäistä kertaa, ja sen takana häärivät Kauneus & Terveys -lehti sekä viestintätoimisto Akvamariini Porter Novelli. Tunnustuksen parhaasta wellness-blogista sai asiantuntijaraadin päätöksellä Vilma P. ja lukijoiden äänin The Good Morning, ja lukijoiden suosikki Sport-kategoriassa oli Linda Manuella.

 

P.S. Kiitti vielä!

P.P.S. Siis miten hienoa!

***

Fitness Führer won an award for the best sport blog 2014! How amazing is this! I’m so happy – and flattered!

suhteet oma-elama liikunta suosittelen
Kommentit (45)
 1. Onnea näin jälkikäteen, hieno suoritus! 🙂

  1. Kiitos paljon 🙂

 2. Miia/Helsinki Chic
  24.10.2014, 17:37

  Hei, aivan mahtavaa! Onnittelut!

  helchic.blogspot.fi

  1. Kiitos Miia 🙂

   Toivottavasti olet viihtynyt siellä minne lähdit 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *