Ystävänpäivämahis: PT-ohjausta sulle ja kaverille!

*Vastikkeeton yhteistyö*

Ensiksi haluan toivottaa iloista ystävänpäivää kaikille Fitness Führerin lukijoille! Juhlistetaan sitä lahjuksella!

Kaverini Laura Takala opiskelee parhaillaan personal traineriksi. Laura on koulutukseltaan sairaanhoitaja, jonka lisäksi plakkarista löytyy jo hyvinvointi- ja kuntosalivalmentajan pätevyydet sekä ravintoneuvonnan opintoja. PT-opintojen tässä vaiheessa hän etsii kahta harjoitusvalmennettavaa, ja kysyi minulta, että josko etsittäisin heidät blogini kautta. No toki!

P7030493.JPG

Mitä valmennus sisältää?

Tarjolla olisi alku- ja lopputestaukset sisältäen venyvyyden, lihaskunnon ja aerobisen kunnon testauksen; kaksi harjoitusohjelmaa näiden testien ja omien tavoitteiden pohjalta sekä henkilökohtainen opastus ohjelmiin; harjoittelua tukeva ruokavalioneuvonta; sekä sähköpostituki. Tämä kaikki kolmen kuukauden jakson ajaksi sinulle ja kaverillesi.

Jos haluaisit saada tämän paketin itsellesi ja ystävällesi, kerro kommenttikentässä miksi! Laura valitsee mielestään parhaan perustelun kirjoittaneen kavereineen valmennukseen. Ja mikäli sinua itseäsi ei nyt nappaa, voit toki kertoa miksi kaksi ystävääsi ansaitsisi tämän paketin! Osallistua saa mistä päin Suomea tahansa, mutta testit ja ohjelmien neuvonta toteutetaan pääkaupunkiseudulla. Aloitusajan voi sopia Lauran kanssa, mutta toiveissa olisi, että melko pian ryhdyttäisiin tuumasta toimeen. Että jos kesäkunto on tavoitteena, niin tartu ihmeessä tilaisuuteen!

Aikaa osallistua on torstaihin 20.2. klo 24.00 asti. Jos et ole Lilyn rekisteröitynyt käyttäjä, muistathan jättää sähköpostiosoitteesi kommenttikenttään.

Lauran nettisivuihin voit tutustua täällä.

suhteet ystavat-ja-perhe liikunta suosittelen
Kommentit (35)
  1. Laura Takala
    21.2.2014, 19:37

    Voi mahoton paikka! Kuinka monta mahtavaa kirjoitusta tulikaan! Jos resurssit vain antaisivat periksi, olisin valinnut kaikki voittajiksi, sillä hyvinvoinnin edistäminenhän on se, mitä haluan urallani tehdä.

    Poikkean kuitenkin hieman alkuperäisestä lupauksesta, ja julistan kaksi voittajaa. zvonne äiteineen sekä Heidi_K miehensä kera, onneksi olkoon! Teillä kuluu kevät kuntoilun ja ruokaremontin merkeissä. Olen teihin pian yhteydessä.

  2. Olen 30 vuotta täyttävä 1-vuotiaan pojan äiti. Ennen pojan syntymää olin aktiivinen kamppailu-urheilija, mutta vauvavuoden jälkeen olen hieman hukassa itseni ja urheilijaidentiteettini kanssa. Miten löytäisin balanssin arki- ja urheilijaäidin elämään? Olen hakenut kuntoa takaisin salilla sekä lenkipoluilla, mutta nyt kaipaisin apua siihen mihin suuntaan ja miten voisin kuntoa jatkossa kehittää. Neljä vuotta nuorempi siskoni, joka ei ole koskaan himourheilijan kaurapuuroa syönyt, puolestaan kaipaisi sitä kuuluisaa potkua takamukseen. Sain viime kesänä houkuteltua hänet ostamaan salikortin ja kävimmekin yhdessä salilla ensimmäiset pari kuukautta. Nyt laiskamato on luikerrellut siskon pöksyihin niin pahasti, että salipäivinä on aina ”muuta ohjelmaa”. Uskoisin, että ulkopuolisen auktoriteetin apu tulisi mitä mainioimpaan aikaan, sillä ennen pitkää salikortti juurtuu kiinni lompakon taskuun.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *