Erikoiset vessat

Viikonlopun vietimme toisen, ja paremman, puoliskoni kanssa Göteborgissa. Yhteinen spa-viikonloppu oli todellakin tarpeen. Kävimme tietysti myös ne ’pakolliset’ turistinähtävyydet ja löysimme Ullarediinkin. Ullared on kyllä kiva käydä katsomassa mutten todellakaan kaipaa takaisin. Että jotkut jaksaa siellä päiviä, jopa viikkoja viettää, on minulle todellinen mysteeri. Ehkä tällaisena anti-ihmismassa tyyppinä, joka karttaa Hullut päivät kaukaa, tuo tuollainen mönkiminen menee ihan yli.  

Asuimme Radisson Blu Riverside hotellissa jossa ihana spa näkymällä kaupungin yli. Hotelli seurasi sisustukseltaa todellakin maalaisteemaa ja minusta onkin ihana seurailla katseella kun kaikki tavalla tai toisella kuuluu ja sopii yhteen. Värit olivat täydellisesti matchattu. Oranssia, mustaa ja vaaleaa puuta. Tästä värikombinaatiosta sai suloisen maalaistyylin sillä pienellä ekstralla. 

Tullessamme hotellihuoneeseemme hätkähdyin huoneen rakennelmasta. Näin ensin vain lasiseinän joka erotti ’makuuhuoneen’ kylpyhuoneesta ja naureskelin ääneen että tämä viikonloppu tuleekin olemaan KBT-hoitoa yksityisyystarpeelleni. Kyllä siellä silti oli kuin olikin veto-ovi itse vessaan. Pelkästään hana oli tässä ’lasiseinävälimaastossa’. En kyllä voi väittää että kylpyhuoneen veto-ovi oli kovinkaan ovimainen kun sekin oli lasia mutta sentään himmennettyä. 

47202816.jpg

47203895.jpg

Selventääkseni, me ei meidän suhteessamme käy vessassa toistemme edessä, se on ollut oma pieni periaatteemme ja siitä tullut tapa joka tosiaan omasta mielestä pitää kiinnostusta ja jännitystä yllä. Ei nyt siltikään sillä että istun jännittyneenä jokaisen vessakäynnin aikana ja mietin mitä siellä tapahtuu..

Tämä uudenlainen kylpyhuonerakennelma muistutti kovasti yhtä hotellia Thaimaassa. Siellä koko kylpyhuone oli kyllä oven takana mutta suurin seinä oli pois vedettävissä. Elikkä, sitä pystyi istumaan kylpyammeessa tai käydä suihkussa tai miksipä ei vaikka istua pöntöllä televisiota katsellen, terassia ihastellen tai vaikka huoneseuralaisen kanssa seurustellen. Onkohan tuo viimeinen joku thaimaalainen tapa?

Saimme ihanan romanttisen spaviikonlopun ja yksityisyys säilyi, loppu hyvin kaikki hyvin vaikkei se ollutkaan mikään iso homma! 😀 

deck_1280x960.jpg

 

suhteet oma-elama hyva-olo sisustus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *