Kuukauden suosikit: MAALISKUU

Moikka! Maaliskuu oli ja meni, ja outoo ajatella että tällä hetkellä on menossa ensimmäisen lukiovuoden toiseksi viimeinen jakso. Maaliskuussa ei oikeestaan tapahtunut mitään erikoista mikä tulisi nyt mieleen. Päätin tehdä teille kuukauden suosikit, ja tää on aika kosmetiikkapainotteinen. Tekstin lopussa esittelen yhden ostoksen mistä olen todella todella todella innoissani!

20160405_192051_resized.png

Zeropoint-kompressiosäärystimet. Omistan tätä kyseistä tuotetta kahdessa värissä, kuvassa näkyvänä pinkkinä sekä limen värisenä. Nää on aivan mahtavat esimerkiksi juoksulenkillä, salilla tai jopa lentopalloreeneissä. Rankan reenin jälkeen pohkeet eivät tunnu todellakaan niin kipeältä ja hapottavilta kun nää on jalassa! Näitä löytyy todella monen värisenä, ja näitä voi ostaa esimerkiksi Intersportista tai Budgetsportista. Zeropoint tekee myös muita erilaisia kompressiotuotteita kuten sukkia ja paitoja. Omistan Stadiumista ostetut kompressiosukat ja kyllä ne halvatkin toimii ihan yhtä hyvin. Kaikille ei välttämättä nimittäin Zeropointit oo se oikee, joten googlettamalla löytyy todella paljon erilaisia.

20160405_192116_resized.png

Tiedän monta ihmistä, joilla on tää kyseinen tuoksu bodymistina. Löysin kuitenkin laivalta tän ihan hajuvetenä. Jos tätä kyseistä tuoksua pitäisi kuvailla, iin tää on aika raikas ja kukkainen. Joten jos tykkäät kukkien tuoksusta, mutta haluat hajuveden kuitenkin olevan raikas niin tää on just sulle!

20160405_192303_resized.jpg

Mulla on ollut vaikeuksia löytää mun iholle sopivaa rasvaa. Jos oon löytänyt tarpeeksi kosteuttavan, seuraavana vikana on ollut liian vahva tuoksu. Tässä rasvassa ei sitä ongelmaa oo. Tätä ei tarvitse ottaa paljoa käteen, koska se riittää kosteuttamaan koko kädet. Tuoksu on todella mieto, melkeinpä mitään sanomaton. Kuten purkissa lukee, niin tää sopii erityisen hyvin kuivalle ja herkälle iholle! 

20160405_191456_resized.jpg

Nää kaks kuvaa on samasta paletista. Eli kyseessä on Viva La Divan kulmapaletti. Alemmassa kuvassa toi sisäpuoli on aika sottanen, mä tiedän, mutta antakaa se anteeksi. Ostin tän paletin Kick:stä, ja tää on ollu mun pelastaja. Mun on ollu tosi vaikee löytää sopivan tummaa sävyä mun kulmille, jotka on jo luonnostaan aika tummat, mutta harvat. Tällä paletilla onnistuu kulmien tekeminen loistavasti, ja oikeassa reunassa oleva vahamainen kulmaväri alkaa ollakkin loppu, joten pitää keksiä joku hyvä vaihtoehto joka toimisi tuon puuterimaisen kulmavärin kanssa. Tässä paletissa tuli myös vahamainen korostusväri, sekä puuterimainen korostusväri, joista tämä paletti myös saa ison plussan!

20160405_191645_resized.jpg

20160405_191230_resized_1.jpg

Oon ettinyt pitkään sellasta ripsiväriä, jonka avulla mun ripset pääsis oikeuksiinsa. Omistan oikeesti pitkät ripset, mutta haluan korostaa niitä ripsivärillä. Yleensä ongelmana on ollut ripsivärin paakkuuntuminen, sekä sen huono kestävyys. Kun olimme laivalla, niin kävin taxfree:ssä. Löysin sieltä tän Maxfactorin 2000 calories -ripsivärin. Oon ollut erittäin tyytyväinen tähän, koska tää saa mun ripset pitkäks ja tuuhkeis ilman paakkuja. Alapuolella voitte nähdä harjasta kuvan. Mun on ollut tarkotus pitkään ostaa ripsitupsuja, mutta se on aina jäänyt. Enköhän mä nyt tällä pärjää ainakin jonkun aikaa! 

20160405_191426_resized.jpg

Siinä oli mun maaliskuun suosikit. Mulla ei oikeestaan ollut mitään erityisiä hiussuosikkeja tai vaatesuosikkeja, joten sen takia näitä oli nyt näin vähän. Mutta nyt siihen mun pieneen ostokseen, jonka ostamista en tuu katumaan ikinä. Mulla oli  ennen kesä/syksy/kevätkenkinä ne perus valkoiset matalavartiset Converset. Ne alkoi kuitenki tulemaan tiensä päähän, ja aloin katteleen uusia kenkiä. Oon pitkään ihaillut Nike Air Max Thea -kenkiä. Ja kyllä, mä ostin ne kengät. Mietin pitkään ostanko mustana vai jonkun kivan värisenä, ja päätin että etten olis ihan tylsä niin ostan jonkun värisenä. Päätin ostaa vaaleansinisenä, ja oon rakastunut näihin. Tänään kun hain paketin R-kioskilta ja pääsin kotiin, oli kengät pakko laittaa jalkaan samantein. Nää on tosi mukavat jalkaan, ja vaikka jotkut saattaa ”pelätä” tätä väriä, ettei tää sovi minkään kaa yhteen, niin kyllä tää sopii. Oon jo kerennyt päässäni miettii todella monta asua näitten kenkien kanssa. Ehkä mä oon hehkuttanu näitä kenkiä ihan tarpeeks ja tiedän että te haluatte nähdä kanssa millaiset kengät mä lopulta sain.

snapchat-2826536928897741493_0.jpg

Mulla on tässä meneillään yksi ”projekti”, ja jos se onnistuu, on blogiin tulossa tulevaisuudessa yhteistyöpostausta! Pitäkää peukut pystyssä.

-Noora

kauneus meikki iho liikunta
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *