Mikään EI riitä

Kun mikään ei riitä…

system.jpg

Mitä nää on? Tietäisitpä, miten hyviä lihapullia mun äiti tekee.  Ole hyvä ja muuta takaisin himaas niistä nauttimaan.

Vittu sä mua määrää, sä et oo mun äiti etkä isi. Käytöksestäsi päätellen hekään eivät ole sinulle rajoja määritelleet ja olet tosiaankin äidin ja/ tai isän tarpeessa ollut pienen ikäsi.

Hoitaja – sä oot huora, anna nyt mulle sitä subua tai mä teen valituksen, sä et auta mua, vaik mua ahdistaa, et tiedä mistään mitään, ei noin vähän – idiootti…  Tossa. (Koska narkkareilla on enemmän oikeuksia kuin heitä orjapalkalla ja nimikyltissään omalla kokonimellään palvelevat lääkelähetit, eli ”sairaanhoitajat”, niin yhteiskunnan piikkiin todellakin tarjoillaan tänäänkin tripit, vaikka sinähän olet täällä ”vieroitushoidossa”. )

ruisku.jpg

 

Naapurikoulussa oli ollut aivan upea juhla, miksei täällä koskaan tehdä mitään?! Eikö teitä opettajia kiinnosta? Ja etkö sinä osaa opettaa, kun meidän Kallella on matematiikan kirjasta puolet tekemättä. Niin meillähän on ollut tänä vuonna toisenlaisia painopistealueita, ja siitä tehtävien tekemättömyydestä olenkin laittanut teille kotiin viestiä, että rästitehtävät… Yksinkö sen pitäisi ne tehdä, en minä osaa opettaa, sinähän siitä palkan saat ja minulla on omakin opiskelu kesken ja työt, ei minulla ole aikaa sellaisia… Miksi se syysloma on koko viikon, minne me laitetaan silloin meidän lapset? Aiomme kyllä sitten sen jälkeen anoa koulusta vapaata ja lähteä matkalle, kun se on halvempaa, annathan sitten läksyt ja tukiopetusta, paitsi, ettei se meidän poika sellaiseen jää, omalla vapaa-ajallaan – kyllä minä sen ymmärrän, äitinä. Niin sinullahan ei ole lapsia?

hyvää kesää.jpg

Just tulin sairaalasta kotiin, tuli pari päivää sitten illalla mieleen, että tapan itteni. Otin kaikki lääkkeet, jotain mummonikin vanhoja myrkkyjä. Koira sen sit muille hälyytti, että joku on pielessä ja soittivat ambulanssin. Aattele, että naapurit on nähny- noloo. Vatsahuuhtelu oli hirvee, ei ikinä enää semmosta – onko sulle koskaan tehty? Ei. No voi ei – oletko sairauslomalla? En pysty oleen saikulla, pakko tekemistä olla. Mut eiks se sun työ oo aika raskasta? Juu siis huostaanottojahan minä hoidan.

 

Muista sit äitiäs äitienpäivänä! Se, että muistanko vaiko en, on minun asiani, eikä se kuulu sinulle laisinkaan. Oletpas sinä äkäinen ja kamalan ilkeä! On mietitty, että kun sulla on kielipäätä, niin voisit kyllä vielä ainakin yhden kielen opiskella. Tämä ateria syödään tässä, mut sit sun on kyllä pakko laihduttaa. Ajattelisit muitakin.

Minne katosivat ihmisten harkitut sanat, ajatukset, hyvätahtoisuus, kiitollisuus – saati alkeellinenkaan palanen kunnioituksesta? Jos ihminen saa osakseen pelkkää ruoskaa, niin mistä hän voi ammentaa optimismia ja elämännälkää? Kuka antoi pienelle lapselle oikeuden VAATIA maailman palvelevan hänen napansa ympärillä seilaavia asioita? Kuka jätti palvelematta hänen perustarpeidensa täyttämistä alun alkaen ja miksei tätä ihmistä tuettu siinä tehtävässään? Yksinhuoltajuus Suomessa kannattaa ja mikään muu ei. Alv lienee seuraavaksi jälleen nousussa. Sairaanhoitomaksu peritään jokaiselta eläkkeestäkin joka kuukausi, mutta mitään sillä ei saa, jos joskus lääkäriä tarvitsee. Ajan, jos sattuu saamaan, niin käynnistä tulee kuitenkin lasku. Logiikka? Naapurini asuvat virallisesti eri osoitteissa, jotta sohvakalusto saadaan sossusta ja lapsien harrasterahoitus sekä perhelomat voitetaan etuuksien ”arvonnoissa”. He leikkivät ”vähäosaisia” – eikä heitä edes hävetä.

Toimeentulotukihakemus,+sosiaalitoimisto,+köyhä.jpg

Peruskoulupohjalta viisi lasta pakertanut yh-mutsi saa valtiolta kuukaudessa käteen 3000€ – poistumatta koskaan kotoa töihin tai opiskelematta ikinä mitään – kunhan pitää ne 5 omaa lastaan suhteellisen kuosissa. 3000€!!! Kyllä lapset toki syövät ja onhan Suomessa kaikki kallista, mutta silti. Mitkä ovat yh-äidin tulevaisuuden suunnitelmat? Kun vanhin muuttaa pois kotoa, teen kaksi lisääKuka vielä kehtaa sanoa, että leikkauksissa lapsiperheet kärsivät? Toisaalla: maisteriksi ponnistanut luokanopettaja saa 30 räkänokan sietämisestä verenpainetaudin ja unilääkeriippuvuuden lisäksi ruhtinaalliset 2000€, josta hän saa aivan itse maksaa ylihinnoitellun asumisensa, harrastuksensa, laskunsa jne. Kusetusta? Onko mikään ihme, että olemme Suomessa konkurssissa, jota on epätoivoisesti yritetty lakaista mattojen alle vuosia ja vuosia. Lama ei realisoidu, kun ko. sana on tabu? Tai ehkä joltain jää tajuamatta, se kun on negatiivinen asia. Defenssinä ssshhhh…. Yksinasuminen, se vasta kallista on.  Eikä ketään kiinnosta. Televisiossa vuosipalkkani 6-20 X ”ansaitseva” KANSANedustaja puhuu lasittunein silmin ja väpättävän alahuulen tahtiin tavallisen kansalaisen asioista, joista hänellä ei todellisuudessa ole minkään valtakunnan käsitystä tai kokemusta. Ei muuta kuin valtion piikkiin kuljetetaan urheilukassi seuraaviin reeneihin ja laitetaan turvamies autoilemaan fillarinsa perässä. Hän on sen arvoinen? 

 

 

 

 

 

 

hyvinvointi mieli opiskelu raha
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *