Mikä Juicy?

dsc04761.jpg

Arvon muodin tuntijat, tässä teille mysteeri selvitettäväksi: mikä on kyseisen Juicy Couturen käsilaukun mallin nimi?

Tein tällaisen löydöksen jo jonkin aikaa sitten Lempäälän Ideaparkin Spiritstoressa..löysin tähänastisen elämäni mahtavimman käsilaukun! Amerikkalainen merkkilaukku vangitsi katseeni ja olin haltioissani! Hinta hieman järkähdytti, sillä en ole ostanyt yli 100€ maksavaa laukkua kertakaan aiemmin ja laitoin laukun takaisin paikalleen. En kuitenkaan saanut laukkua mielestäni ja pakkohan se oli pienoisen pohdinnan ja monen verukkeen keksimisen jälkeen pakko hakea mukaan.

En ole kyllä kertaakaan katunut ostostani. Laukku on aivan ihana ja vastaavaan en ole missään törmännyt. Käsilaukun merkki kuvaa hienosti ainakin tätä yksilöä, herkullinenhan se tosiaan on. 🙂

Arvoitukseksi jäi kuitenkin tämän mallin/kuosin nimi. Kotona olen selaillut nettiä ja tutustunut muihinkin upeisiin Juicyn laukkuihin, mutta omaani en ole vielä muualla nähnyt.
Otin yhteyttä jenkkeihin asiakaspalveluun sähköpostitse. Lähetin kuvan laukusta ja jonkinmoisen tunnuskoodin, joka löytyy laukun sisältä. He eivät kuitenkaan pystyneet jäljittämään koodia ja eivät osanneet laukusta ulkonäönkään peruusteella sanoa juuta tai jaata, koska se ei ollut heidän valikoimissaan enää sillä hetkellä.

Laukku on mitä luultavammin vuoden 2011 mallia koodista päätellen ja on siis Juicy Couture Daydreamer-mallinen laukku. Tämän mallisia laukkuja liikkuu netissä nimellä Daydreamer Velour Tote tai Terry Tote. Monta poistomyymälää ja muita myyntisivuja olen selaillut, mutten vieläkään nähnyt omaani pilkistelevän missään. Olisikohan kyseessä limited edition-malli tai jotain muu erityinen valmiste.

Pyydän nyt siis teiltä arvoisat muoti-ihmiset, osaatteko auttaa minua selvittämään tämän mysteerin?
 

Tässä vielä lisää kuvatuksia herkku-laukustani.

dsc04770.jpgLaukun toinen sivu -”takapuoli”.  Vintage-henkinen kangas ja väri ovat muuten aivan ihania, niin minun näköisiä. 😀

dsc04763.jpg

dsc04771.jpgSivurusetin alta löytyy pienoinen pussukkatasku.

dsc04762.jpgJuicyn laukkukorut, charmit, ovat todella suloisia.

dsc04769.jpg

dsc04773.jpg

 

Uskallatteko muuten ostaa merkkitavaraa netistä, muualta kuin merkin omasta putiikista? Onko kokemuksia outlet-myymälöistä tai saaduista kopiotuotteista tai vaikka ebaystä?

Aurinkoista viikonloppua!

Kommentit (3)
 1. Ooooh!!
  Rupesimpas vielä yrittämään etsiä tuota laukkua netistä hieman uusin hakusanoin ja löysin sen! 😀
  Kyseessä on siis Juicy Couture Deco Daisy Daydreamer ja se on viime vuoden kevään/kesän malli.  Sitä löytyy myös toisen värisenä, mutta onneksi on itsellä pinkki-versio.
  On ihan mahtava fiilis kun vihdoin tämän sai tietää! hihiiii ^___^

  Tässä myös laukun toinen sävy:

  juicy-couture-daisy-deco-tote.jpg

 2. Kiitoksia Aleksandrina vastauksestasi. 🙂
  Rupesimpa sitten selailemaan Juicyn nettisivuilta näitä uudistetumpia laukkuja ja yksi vanhempaa mallia vielä löytyi, muut olivat jo uudempaa versiota.  Katsoin, että tämä omani muistuttaa vielä tuota vanhaa, voisikohan olla ihan viimeisiä tuota vanhaa versiota.
  Uusissa Ms. ja Miss -malleissa ei näytä olevan tuota reunanyöritystä, mikä on kaiketi vuosia ollut Daydreamer laukuissa. Uudemmissa on myöskin rusetti molemmilla puolilla. Ovat muuten aivan herkkuja nuo uudet laukut. ^_^
  Olet kyllä varmaankin oikeassa siinä, että viime kesän kuosia on tuo laukkuni. Paljon Juicyllä noita spessuja kuoseja, harmi kun ei tälle omalleni löydy sitä nimeä..vaikkei asia sinänsä ole tärkeä, mutta kaivertamaan on nyt kovasti jäänyt. 😛

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *